Foto: Publicitātes foto

Nekustamā īpašuma fonds "Baltic Horizon Fund" (BHF) ir parakstījis līgumu ar sporta klubu "MyFitness" par 2000 m2 plašu telpu nomu "Galerija Centrs" Rīgā. Šis ir trešais šī fonda pēdējā laikā noslēgtais ilgtermiņa partnerības līgums par tik plašu telpu nomu, – nesen fonds parakstīja tikpat nozīmīgus līgumus tam piederošajos īpašumos Tallinā un Viļņā.

Jaunais "MyFitness" sporta klubs "Galerija Centrs" tiks atklāts šī gada beigās. Tas būs aprīkots ar ražotāja "Technogym" trenažieriem un piedāvās dažādas grupu nodarbības, tostarp studiju ar "Pilates Reformer" aprīkojumu.

"Noslēgtais līgums ar "MyFitness" ir lielākais kopš 2019. gada, kad "Baltic Horizon Fund" iegādājās "Galerija Centrs". "MyFitness" darbojas arī divos citos "Baltic Horizon Fund" piederošajos īpašumos Tallinā – tirdzniecības centrā "Pirita" un tirdzniecības centrā "Postimaja". Sadarbības līgums ar "MyFitness" "Galerija Centrs" telpās šobrīd noslēgts uz 14 gadiem un iezīmē šī tirdzniecības centra pārveides sākumu, kur atradīsies sporta klubs," stāsta "Baltic Horizon Fund" vadītājs Tarmo Karotams.

Ēku Rīgas centrā, kurā atrodas "Galerija Centrs", kopš šī gada februāra apsaimnieko nekustamo īpašumu uzņēmums "Newsec". Pēc Karotama teiktā, jaunākais noslēgtais partnerības līgums pierāda, ka sadarbība ar šo apsaimniekotāju ir veiksmīga.

Maija sākumā "Baltic Horizon Fund" paziņoja par vēl vienu nozīmīgu sadarbību ar Tallinas izklaides centru "Coca-Cola Plaza" – tajā nākamos desmit gadus 2200 m2 lielā platībā darbosies Baltijas lielākais izklaides uzņēmums "Apollo Group". Savukārt "Meraki" biznesa centrs Viļņā šī gada aprīlī sasniedza pilnu noslogojumu pēc tam, kad ar starptautisko biroja mēbeļu ražotāju "Narbutas" tika noslēgts apjomīgs partnerības līgums par 3200 m2 plašām telpām.

"Baltic Horizon Fund" ir nekustamā īpašuma fonds, kura portfeli veido 12 nekustamie īpašumi Baltijas valstu galvaspilsētās. Fonda kontrolēto nekustamo īpašumu kopējā vērtība pārsniedz 278,8 miljonus eiro. Latvijā fondam pieder tirdzniecības centri "Galerija "Centrs"" un SKY Hipokrāta ielā, kā arī biroju ēkas "Upmalas Biroji" Mūkusalas ielā 101, "Vaiņodes 1" un "S27" Skanstes ielā 27. Tas pārvalda arī "Lincoln" biroju Tallinā un "North Star" biznesa centru Viļņā.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!