Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI

Nekustamā īpašuma attīstītājs SIA "Domuss" ir sācis projekta "Mežaparka rezidences" nākamo kārtu – infrastruktūras izbūvi, ieguldot četrus miljonus eiro. Kompānija piedāvā apbūves zemesgabalus citiem uzņēmējiem, kas vēlētos šajā Rīgas apkaimē izveidot mājokļus, birojus vai cita veida komercobjektus.

Sākotnēji projekta "Mežaparka rezidences" ideja vairāk bija saistīta ar ekskluzīvu villu un augstvērtīgu mazstāvu ēku apbūvi. Mainoties tirgus situācijai, uzņēmums reaģējis, pārplānojot atlikušo teritoriju (21 ha) un paredzot daudzveidīgu apbūvi – līdz pat sešiem stāviem. Paralēli uzņēmums turpina "Mežaparka rezidences" pirmajā kārtā tapušo māju, dzīvokļu un zemesgabalu realizāciju. 

Pārdošanas rezultāti šogad ir pat labi – "premium" segmenta mērķauditoriju mazāk skārusi aizdevuma likmju palielināšana. Savukārt pretēja aina ir novērojama "Domuss" attīstītajos ciematos "Nordic Villages" Pierīgā. Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem tajos ir manāmi samazinājies darījumu skaits, iemesls – būtiski dārgāki kredīti.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!