Foto: Publicitātes attēli
Nākamā gada janvārī biroju centrā "Novira Plaza" ir plānots atvērt "premium" klases kopstrādes telpu "Space", kurā būs 250 darba vietas, ziņo "IWG" grupa. Šī biroja platība būs 1875 kvadrātmetri.

Jau sākotnēji "Novira Plaza" tā attīstītāji paredzēja šajā darījumu centrā ierīkot mūsdienīgas kopstrādes telpas, atklāj šā projekta attīstītāja "Evernord Asset Management" direktore un "Evernord Group" dibinātāja Jolanta Jurga. Biznesa centra būvniecības darbi tuvojas noslēgumam, un tas tiks atvērts šī gada beigās.

Šī partnerība iezīmēs "Spaces" trešo atrašanās vietu Rīgā, papildu esošajiem birojiem "Zunda Towers" un biroju ēku kompleksā "Elemental Business Centre", kas tiks atvērts drīzumā.

"Pasaule mainās, cilvēki izvēlas hibrīdo darba stilu, un uzņēmumi, ņemot vērā straujās pārmaiņas un kvalificēta darbaspēka trūkumu pasaulē, ir gatavi pielāgoties šīm vajadzībām, paralēli samazinot biznesa fiksētās izmaksas," norāda "IWG" Vecākā viceprezidente Baltijā un Balkānu reģionā Jekaterina Kosmačeva. "Novira Plaza" izvēlēta vairāku faktoru dēļ, tostarp ēkas atrašanās vietas dēļ, kuras prestižs un ērtība, pēc viņas domām, tikai uzlabosies pēc "Rail Baltica" projekta pabeigšanas, kā arī tāpēc, ka Rīgas centrā ir izteikts kvalitatīvu, modernu telpu trūkums.

Biznesa centrā "Novira Plaza" telpas nomās arī SIA "Wolt Latvia", finanšu tehnoloģiju uzņēmums "GoCardless", biznesa konsultāciju uzņēmums "PwC Latvia" u.c.

"Novira Plaza" attīstītāju mērķis ir iegūt LEED platīna sertifikātu pirmajos ēkas ekspluatācijas gados. Projekta attīstītāji ir "Evernord Asset Management", licencēta aktīvu pārvaldīšanas sabiedrība, kas šobrīd pārvalda trīs slēgtus ieguldījumu fondus un darbojas visās trīs Baltijas valstīs, un Igaunijas uzņēmums "Novira Capital".

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!