Foto: Publicitātes attēls
Nekustamā īpašuma kompānija "Newsec Latvia" ir parakstījusi ekskluzīvu īpašuma pārvaldīšanas līgumu par tikko uzcelto biznesa centru Rīgas sirdī – "Novira Plaza", ziņo uzņēmums.

Šis septiņu stāvu komplekss ar kopējo platību 39 tūkstoši kvadrātmetri ir lielākais papildinājums "Newsec" īpašumu pārvaldības portfelī Latvijā, nodrošinot uzņēmumam darbības paplašināšanos un pārcelšanos uz "Novira Plaza" biznesa centru.

Biznesa centru plānots atvērt šā gada 4. ceturksnī. Nomnieku vidū ir apstiprināti tādi uzņēmumi kā pārtikas un citu preču ātrās piegādes kompānija "Wolt", audita un konsultāciju uzņēmums "PwC", personāla vadības sabiedrība "Zalaris", maksājumu risinājumu uzņēmums "GoCardless" un jau pieminētais pilna servisa īpašumu pārvaldītājs "Newsec".

"Novira Plaza" ir A klases darījumu centrs, kas tapis Marijas ielā 2, pretī Centrālajai dzelzceļa stacijai. Ēkā ir uzbūvēta pazemes autostāvvieta 180 automašīnām. Tās pirmajā stāvā ir paredzēts grezns vestibils, kopstrādes zona, kafejnīcu un veikalu telpas. Darbiniekiem, viesiem būs pieejami pagalmus un zaļas āra terases.

Ēka tapusi, sadarbojoties investīciju fondam "Evernord Real Estate Fund III" un "Novira Capital". "projekts ir apliecinājums produktīvai sadarbībai starp partneriem, kuri darbojas Baltijas valstīs un paplašinās Skandināvijā. "Novira Plaza" attīstītāji pārstāv Igaunijas uzņēmumu, kura galvenais akcionārs ir Lietuvā izveidots fonds, un projekta ieviešana norit Latvijā. "Newsec" darbojas gan Skandināvijas, gan Baltijas tirgos, kamēr projekta investori un nomnieki pārstāv visas trīs Baltijas valstis," komentē "Evernord" dibinātāja un izpilddirektore Jolanta Jurga.

"Newsec Latvija" izpilddirektors Reinis Ignatavičs pauž, ka šis darījums apliecina jauna posma sākumu uzņēmuma izaugsmē. Tas pārcels savu darbību uz jauno biznesa centru, koncentrējoties uz apzinātu savu aktivitāšu paplašināšanu. "Pēdējā laikā Rīga ir piedzīvojusi fantastiskas pārmaiņas. Jaunie biroja ēku projekti apliecina pieaugošu pieprasījumu pēc profesionāliem īpašuma pārvaldīšanas pakalpojumiem. Ar ambiciozām iecerēm esam apņēmušies izveidot prominentu klātbūtni gan konsultāciju, gan nekustamā īpašuma pārvaldīšanas nozarēs Latvijā. Tāpēc esam izvēlējušies šo biroju kā mūsu turpmākās attīstības centru," viņš komentē.

"Newsec" pārrauga vairāk nekā vienu miljonu kvadrātmetru komerciālā īpašuma, ieskaitot tirdzniecības centrus, biroju kompleksus un industriālās celtnes Baltijas valstīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!