Foto: Pixabay

Janvārī Finanšu nozares asociācijai pievienojās jauni asociētie biedri – SIA "Visa Europe Latvia", "Citadele Leasing", "Citadele Factoring", "Luminor līzings", "Luminor līzings Latvija", "Swedbank līzings" un "SEB līzings", informē asociācija..

SIA "Visa Europe Latvia" darbosies asociācijas Maksājumu un digitālo produktu komitejā. Savukārt līdz ar minēto banku grupu līzinga un faktoringa sabiedrību pievienošanos, Finanšu nozares asociācijā izveidota Līzinga komiteja, kuru vadīs līdzšinējais Latvijas Līzinga devēju asociācijas vadītājs Pēteris Plaudis. Komitejas pārstāvji nodrošinās aktuālo līzinga jautājumu izskatīšanu un līzinga devēju interešu pārstāvību.

"Jauns virziens būs līzinga nozarei svarīgu jautājumu risināšana, izmantojot mūsu līdzšinējo pieredzi un kompetenci", uzsver Finanšu nozares asociācijas valdes priekšsēdētāja Sanita Bajāre.

Finanšu nozares asociācija ir sabiedriska organizācija, kas pārstāv Latvijas finanšu nozari nacionālā un starptautiskā līmenī. Šobrīd Finanšu nozares asociācija apvieno 35 finanšu nozares uzņēmumus un darbojas saskaņā ar biedru sapulces apstiprinātiem statūtiem. Asociācija dibināta 1992. gada 23. jūlijā un tā ir viena no vecākajām uzņēmēju organizācijām Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!