Foto: Privātais arhīvs

Katru svētdienu "Delfi Bizness" piedāvā nelielu sarunu ar kādu no biznesa vides pārstāvjiem par pašreizējām aktualitātēm, ceļu uz panākumiem, nākotnes plāniem un dzīves laikā gūtajām atziņām. Diāna Krišjāne ir atbildīga par auditorkompānijas "EY" revīzijas pakalpojumiem Baltijas valstīs.

Citas "Personība biznesā" sarunas atradīsiet šeit.

"Priekšstats par to, ka auditora profesija ir garlaicīga un neinteresanta, ir maldīgs. Mūsu profesija ir ārkārtīgi dinamiska, aizraujoša un nemitīgu izaicinājumu pilna, kas uztur tonusu un sniedz adrenalīnu," uzsver Diāna Krišjāne.

Ja jūs šobrīd beigtu 12. klasi, kuru profesiju un kādas mācību iespējas tālāk izvēlētos?

Ir cilvēki, kuri vienmēr brauc uz vienu un to pašu slēpošanas kūrortu, taču es esmu tas cilvēks, kurš katru reizi brauc uz citu slēpošanas kūrortu, jo es gribu izmēģināt kaut ko jaunu. Dzīvē ir daudz interesantu lietu.

Ja man būtu jāatbild šodien ar manu šā brīža pieredzi un prāta spēju, es noteikti nedarītu to pašu. Manuprāt, nav lielāka jautājuma uz šīs planētas par cilvēku. Būtu interesanti, ņemot vērā šā brīža tehnoloģiskās iespējas, izzināt un izprast cilvēku – vai tā būtu kāda cilvēka prāta zinātne vai neirozinātne.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!