Foto: Publicitātes foto

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" 2022. gada augustā pārvadājusi 386,5 tūkst. pasažieru jeb par 38% vairāk nekā attiecīgajā laika posmā pērn.

"airBaltic" 2022. gada augustā veica 3690 lidojumus – par 20% vairāk nekā 2021. gada augustā.

"Mums ir bijusi veiksmīga vasara, un, tā kā sezonas pieprasījuma virsotne ir aiz muguras, tuvojamies ziemai, kad paredzam pasažieru skaita ierastu samazināšanos. Turpināsim nodrošināt labāko savienojamību uz un no Baltijas reģiona un palielināsim mūsu atpūtas galamērķu piedāvājumu, atklājot lidojumus uz Marrākešu Marokā un Grankanāriju Kanāriju salās," stāsta "airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss).

Sabiedrība piedāvā savienojamību arī no Tallinas, Viļņas un Tamperes uz dažādiem Eiropas biznesa un tranzīta centriem, kā arī atpūtas galamērķus.

"airBaltic" (AS "Air Baltic Corporation") savieno Baltijas reģionu ar vairāk nekā 70 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. Tas ir atpazīstams Latvijas starptautiskais zīmols un nodrošina vairāk nekā 2,5% no Latvijas IKP. Lidsabiedrība veic lidojumus ar 36 "Airbus" A220-300 lidmašīnām. "airBaltic" ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 97,96% akciju, bet pārējiem akcionāriem pieder 2,04%.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!