Foto: Publicitātes foto/"Air Baltic Corporation"

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" ieviesusi jaunu maksāšanas iespēju ar "airBaltic Club" punktiem, liecina tās sniegtā informācija.

Tas ļaus "airBaltic Club" biedriem izmantot savus uzkrātos lojalitātes punktus, lai vietnē "airBaltic.com" iegādātos biļetes.

"airBaltic" lojalitātes un partnerību nodaļas vadītājs Māris Rudens informē: "Šī maksāšanas iespēja būs pieejama tiem, kuriem lojalitātes kontā būs vismaz desmit "airBaltic Club" punkti. Tāpēc šis piedāvājums būs izdevīgs ne tikai biedriem, kuri spēj uzkrāt lielu lojalitātes punktu apjomu, bet arī tiem, kuri "airBaltic Club" pievienojušies nesen."

"airBaltic Club" biedri tagad varēs pilnībā samaksāt par biļetēm ar lojalitātes punktiem vai arī apvienot tos ar citiem maksāšanas veidiem, piemēram, ar maksājumu karti vai bankas pārskaitījumu.

"airBaltic Club" ir lojalitātes programma, kas ceļojot ļauj pelnīt punktus un krāt zīmodziņus, lai saņemtu dažādas balvas. Tās biedri var pelnīt punktus, kad lido ar "airBaltic" vai izmanto citu ceļojumu partneru pakalpojumus.

"Air Baltic Corporation" ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 97,96% akciju, kamēr pārējiem akcionāriem pieder 2,04%.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!