Foto: Publicitātes foto

Šorīt plkst. 7.30 Rīgā, Sporta ielā 10 atklāts divdesmit piektais "Lidl" veikals Latvijā. Kopējās investīcijas Sporta ielas "Lidl" metropoles koncepta veikala un blakus esošā ātrās ēdināšanas restorāna kompleksa celtniecībā, teritorijas infrastruktūras labiekārtošanā, modernizācijā un apzaļumošanā nedaudz pārsniedz 14 miljonus eiro.

Pirmais klients jaunā "Lidl" veikala atklāšanu gaidīja jau no plkst. 4.00 rītā, un saņēma "Lidl" dāvanu karti 30 eiro vērtībā. Arī nākamie divi klienti, kas atklāšanu rindā gaidīja jau no 4.12 rītā, katrs saņēma pa dāvanu kartei 30 eiro vērtībā.

"Lidl" projekts Sporta ielā 10 īstenots bijušajā industriālajā teritorijā. Par uzņēmuma līdzekļiem šeit modernizēts krustojums un uzstādīti jauni luksofori, uzlabots ielu apgaismojums. Lai teritoriju ap veikalu apzaļumotu, šeit iestādīti gandrīz 460 jauni koku lielstādi un dažādi košumkrūmi.

Blakus veikalam šodien atklāts arī jaunais "Burger King" ātrās ēdināšanas restorāns.

Regulārais darba laiks: 7.30 - 22.00 pirmdienās – sestdienās, 8.00 - 22.00 svētdienās
Veikala ēkas izmērs: Ap 4543 kv.m.
Tirdzniecības zāles platība: Ap 1457 kv.m.
Apstādījumu kopapjoms: Investējot gandrīz 21 tūkst. eiro, pie veikala ēkas un apkārtējā teritorijā iestādīti ap 460 košumkrūmi un koku lielstādi.

150 auto stāvvietas, kuru platums ir 270 centimetri.
7 stāvvietas paredzētas cilvēkiem ar īpašām vajadzībām.
90 bezmaksas stāvvietas minūtes, ja veikta reģistrācija.
88 tērauda statīvi velosipēdu pieslēgšanai.
7 ātras kases.
Divi depozīta taromāti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!