Foto: LETA

Pēc teju trīs mēnešu dīkstāves 2. jūlijā darbu atsācis "Lido" Atpūtas centrs, portālu "Delfi" informē kompānijā.

Viens no Atpūtas centra jaunumiem kompleksa teritorijā ir strūklaku šovs un gaismas objekts "Lido zieds", kas stājies lielās egles vietā un pilnā krāšņumā būs novērtējams krēslas stundās. To veidojuši tēlnieks Ronalds Jaunzems un multimediju mākslinieks Māris Kalve.

"Covid-19 izraisītā krīze Latviju skāra negaidīti un negodīgi sāpīgi. Arī mēs no tās cietām, lai gan centāmies darīt visu, kas mūsu spēkos, lai pasargātu darbiniekus, klientus un biznesu. Pirmo reizi pastāvēšanas vēsturē mums nācās uz laiku aizvērt restorānus. Taču šodien ar divkāršu spēku – jaunumiem gan ēdienkartē, gan vidē – esam gatavi uzņemt apmeklētājus, jo Rīga bez Lido Atpūtas centra nav Rīga," atklāj "Lido" dibinātājs un īpašnieks Gunārs Ķirsons.

Viens no Atpūtas centra jaunumiem kompleksa teritorijā ir strūklaku šovs un gaismas objekts "Lido zieds", kas stājies lielās egles vietā un pilnā krāšņumā būs novērtējams krēslas stundās. To veidojuši tēlnieks Ronalds Jaunzems un multimediju mākslinieks Māris Kalve. Tāpat drīzumā plānots atklāt Brīvdabas koncertzāli.

Citi jaunumi Lido Atpūtas centra teritorijā ir dārzeņu un garšaugu dobes, kurās ienākas zaļumi, tomāti un pat ķirbji, Vēja zvanu taka ar 4800 koka elementiem, septiņas foto pieturas, kā arī atrakcijas un auto skoliņa bērniem.

Tāpat arī ar jauniem ēdieniem papildināta ēdienkarte, ko iedvesmojusi Japānas, Ķīnas, Havaju salu, Itālijas un Amerikas tradicionālā virtuve. Apmeklētāji varēs atrast suši, burgerus, "poke" bļodas, vokpannu ēdienus, picas un būs arī apmeklētāju iecienītie latviešu virtuves ēdieni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!