Foto: DELFI

Lai īstenotu uzņēmuma stratēģiskos mērķus un uzlabotu procesu efektivitāti, "Fazer Latvija'' ir uzsākusi investīciju projektu Ogres maizes ražotnes noliktavas paplašināšanā, informē uzņēmuma pārstāvji.

Par šiem līdzekļiem tiks būvētas jaunas telpas saldētu un svaigu produktu uzglabāšanai, produktu atkausēšanai un sagatavošanai komplektēšanas procesam, kā arī komplektēšanas zonas paplašināšanā un iekārtu modernizācijā.

"Fazer" stratēģiskais mērķis ir stiprināt savas pozīcijas visos tā darbības tirgos, attīstot pircēju pieprasītus, augstas kvalitātes un modernus produktus. Šīs stratēģijas ietvaros uzņēmums sistemātiski atjauno savas ražošanas iespējas un loģistikas risinājumus, tādējādi nodrošinot arvien jaunas patērētāju vajadzības.

Īstenotais investīciju projekts uzlabos "Fazer" piegādes ķēdi, kas ir būtiska visiem trim Baltijas tirgiem, ļaus efektīvāk apmierināt pircēju vajadzības un vēlmes, uzlabot klientu apkalpošanu, darbinieku darba drošību un ikdienas darba procesus.

"Mūsu mērķis ir efektīvi attīstīt maizes biznesu Baltijā, uzlabot procesus, produktus un attīstīt biznesu jaunos maizes kategorijas segmentos. Mērķa īstenošanai nepieciešams paplašināt produktu sortimentu, izmantojot produktu ražošanas sinerģijas "Fazer" grupas ietvaros, kā arī attīstot sadarbību ar citiem piegādātājiem. Šī investīcija tiešā veidā veicinās mūsu stratēģiskā mērķa īstenošanu un palielinās mūsu konkurētspēju Baltijas tirgos," saka Anne Mere, "Fazer Bakery Baltic" vadītāja.

Projekts ir uzsākts, un pirmie būvdarbi sāksies 2023. gada oktobra sākumā. Sākotnēji plānotais darbu nodošanas laiks ir 2024. gada pavasaris. Investīcijas kopējā vērtība ir aptuveni 5 miljoni eiro. Projekts tiek īstenots ar Lauku atbalsta dienesta atbalstu.

"Delfi Bizness" piedāvā ielūkoties "Fazer" ražotnē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!