Foto: Otto Strazds

Otrdien tirdzniecības centrā "Domina Shopping" atklāts Latvijā trešais starptautiskā ēdināšanas tīkla KFC restorāns, portālu "Delfi" informēja KFC valdes loceklis Mauri Dorbeks.

KFC franšīzes īpašnieki, Igaunijas uzņēmums “Apollo Group”, jau tuvāko gadu laikā plāno restorānu skaitu galvaspilsētā trīskāršot, aizvien stiprinot zīmola pozīcijas vietējā tirgū un padarot to ērti pieejamu iedzīvotājiem visā Rīgas teritorijā.

Jaunā KFC restorāna zālē izvietotas 60 sēdvietas.

"Ņemot vērā zīmola straujo attīstību Latvijas tirgū, par ko esam pārliecinājušies pēdējā gada laikā kopš jaunā koncepta KFC restorāna atvēršanas "Akropole", ticam, ka šis ir tikai sākums ceļā uz stabilu izaugsmi, un mēs darīsim visu iespējamo, lai pilnībā attaisnotu mūsu klientu ekspektācijas," komentē Dorbeks.


Jau septembra vidū jauns KFC restorāns tiks atklāts tirdzniecības centrā "Alfa", un drīz pēc tam oktobrī sekos arī "Origo", kur turpmāk atradīsies Latvijā pirmais KFC restorāns, kas līdz šim darbojās Vecrīgā, Audēju ielā 14.

Būtiski, ka visos KFC restorānos šobrīd tiek ievēroti īpaši Covid-19 piesardzības pasākumi, lai rūpētos par darbinieku un apmeklētāju drošību un nodrošinātu augstākos higiēnas standartus, bezkontakta pasūtījuma pieteikšanas un saņemšanas procesu, kā arī 2 metru distances ievērošanu, uzsver uzņēmumā.

KFC ēdināšanas tīklā strādā 23 000 restorāni 140 valstīs visā pasaulē.

"Apollo Group" ir Igaunijas kontrolakciju sabiedrība, kam pieder grāmatnīcas un kinoteātri "Apollo", filmu izplatīšanas kompānija "Baltic Film Distribution", sulu bāri "Blender", saldējuma kafejnīcas "IceCafe", sporta bāri, "Vapiano" itāļu restorāni un citi veiksmīgi Baltijas mēroga uzņēmumi. Kopš 2019. gada februāra uzņēmums "Apollo Group" pārņēmis KFC zīmola franšīzes vadību Baltijas valstīs.

Vēstīts, ka pirms gada – 2019. gada augustā – "Apollo Group" atklāja jauna koncepta KFC restorānu tirdzniecības centrā "Akropole".

Pērn februārī "Apollo Group" panāca vienošanos par restorānu "KFC" iegādi Latvijā un Lietuvā no Lietuvas uzņēmuma "Cibus Group".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!