Foto: Publicitātes foto

No 14. decembra “Rail Baltica” kopuzņēmumam “RB Rail” pievienojusies Kitija Gruškevica, kura turpmāk pildīs Latvijas filiāles vadītājas pienākumus.

Kitija Gruškevica līdz šim guvusi darba pieredzi nekustamo īpašumu attīstības nozarē. Iepriekš strādājusi vadošos amatos, t.sk., bijusi Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieka padomniece, Iekšlietu ministra padomniece (2022.-2021.), kā arī Valsts akciju sabiedrības "Valsts nekustamie īpašumi" valdes locekle. Viņai ir pieredze infrastruktūras un būvniecības projektu plānošanā un vadībā, kā arī krīžu un pārmaiņu vadībā, stratēģiskajā plānošanā un starptautiskajās attiecībās.

""Rail Baltica" globālais projekts turpina attīstīties un ir sasniedzis jaunu fāzi, uzsākot liela mēroga būvniecības darbus visa Baltijā, kas nozīmē arī pilnīgi citu sarežģītības līmeni un izaicinājumus," komentē Agnis Driksna, "RB Rail" valdes priekšsēdētājs un izpilddirektors. "Strādājot starptautiskā organizācijā visās trīs Baltijas valstīs, lai projekts izdodos, mums ir jānodrošina projekta koordinēšana arī katrā no valstīm," viņš paskaidro.

Foto: Publicitātes attēls

Jaunā "RB Rail" Latvijas filiāles vadītāja būs atbildīga par "Rail Baltica" projekta Latvijai specifisku aktivitāšu īstenošanu un vadību kopuzņēmuma aktivitāšu portfeļa ietvaros, cita starpā projekta plānošanu un vadību, attiecību veidošanu un uzturēšanu ar ieinteresētajām pusēm un stratēģiskajiem partneriem, kā arī projekta īstenošanu atbilstoši uzstādītajiem mērķiem un labākajām tirgus un nozares praksēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!