Foto: Publicitātes foto
Viens no lielākajiem Latvijas pilna cikla meža apsaimniekošanas un kokrūpniecības uzņēmumiem "PATA" grupa 11. martā atklās savu pirmo kokmateriālu veikalu Polijā, kas atradīsies Olštinā.

Līdz ar jaunā veikala atklāšanu grupas specializēto kokmateriālu veikalu ķēdi Baltijas jūras reģionā veidos astoņi veikali – pieci Latvijā, divi Lietuvā un viens Polijā, ziņo uzņēmums.

"Polijā redzam ļoti lielas izaugsmes iespējas gan biznesa, gan mājsaimniecību segmentā. Pakāpeniski strādāsim, lai nostiprinātu savas pozīcijas un paplašinātu darbību, atverot jaunus veikalus. Kokmateriālu kvalitāte noteikti ir tas, ar ko spēsim piesaistīt Polijas klientu," pauž "PATA" specializētās kokmateriālu veikalu ķēdes vadītājs Andrejs Vasiļevičs, norādot, ka 80% no pārdotās produkcijas būs PATA grupas uzņēmumu ražotie materiāli.

Veikalos ir pieejami dažādu biezumu, platumu un garumu zāģmateriāli, kas tiek izmantoti būvniecībai. Tāpat sortimentā ir divu veidu konstrukciju materiāls, "PATA" grupas ražotas kalibrētas koka latas, terases un žoga dēļus, kurināmās koksnes produkti. Tāpat veikala produkciju veido Eiropas ražotāju kokmateriāli, starp kuriem populārākie produkcijas veidi ir iekšējās un ārējās apdares dēļi, terases dēļi, grīdas dēļi, zāģmateriāli, pirts lāvas un apdares dēļi, līmētās plātnes, kā arī cita veida koksnes produkcija.

"PATA" grupa ir lielākais pilna cikla mežu apsaimniekošanas, koksnes pārstrādes, loģistikas un kokmateriālu tirdzniecības uzņēmums Baltijā. Tā ir arī viens no lielākajiem privātajiem mežu īpašniekiem Latvijā. Grupas uzņēmumos visā Latvijā strādā vairāk nekā 700 darbinieki.

Latvijā šai grupai ir pieci veikali - Rīgā, Dreiliņos, Saldū, Liepājā un Valmierā, Lietuvā divi veikali - Kauņā un Viļņā, savukārt Polijā viens – Olštinā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!