Foto: Publicitātes foto
"Veselības centru apvienība" (VCA), paplašinot ambulatoro pakalpojumu pieejamību, Rīgā, Ķengaragā atvērusi jaunu poliklīniku – "Dole".

Tā atradīsies tirdzniecības centrā "Dole" telpās. "VCA turpina ieguldīt līdzekļus veselības aprūpes pakalpojumu pilnveidē – paplašinot esošo pakalpojumu klāstu, iegādājoties tiem nepieciešamās iekārtas, investējot infrastruktūrā, tādējādi arī VCA poliklīnikas "Dole" klienti un speciālisti var novērtēt mūsdienīgu augsta līmeņa medicīnas iestādes tehnoloģisko klāstu – tieši medicīnas iekārtu iegādē ir investēti aptuveni 600 tūkst. eiro," stāsta "Veselības centru apvienības" valdes priekšsēdētāja Stella Lapiņa.

Kopumā jaunās poliklīnikas vajadzībām tirdzniecības centra ēkas otrajā stāvā ieguldīti aptuveni 700 tūkst. eiro.

Jaunatvērtajā VCA poliklīnikā "Dole" klientiem ir pieejamas septiņas ģimenes ārstu prakses un strādā tādi speciālisti kā otolaringologs, oftalmologs, dermatologs, ginekologs, ķirurgs, traumatologs, kardiologs, neirologs, ir pieejams procedūru un vakcinācijas kabinets, fizikālā terapija, kā arī iespējams veikt rentgenogrāfiju, ultrasonogrāfiju, elektrokardiogrammu, ehokardiogrāfiju un holtera monitorēšanu.
"Mēs esam priecīgi, ka VCA ir izvēlējusies atvērt jaunāko medicīnas centru tieši tirdzniecības centrā Dole," norāda t/c "Dole" īpašnieka "Hili Properties plc." rīkotājdirektors Džordžs Kakouras (George Kakouras).

Tirdzniecības centrā "Dole" strādā arī "Centrālā laboratorija" un "Mēness aptieka".

"Veselības centru apvienība" ir viens no lielākajiem privātās veselības aprūpes uzņēmumiem Latvijā ar filiālēm Rīgā, Jūrmalā, Liepājā, Daugavpilī, Talsos, Madonā un Saldū, Bauskā. Vairāk nekā 1500 VCA darbinieki nodrošina pakalpojumus 120 specialitātēs un pakalpojumu virzienos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!