Foto: Publicitātes foto

Pēc atjaunošanas 28. aprīlī iepirkšanās centrā 'Olimpia" tiek atvērts "Rimi" lielveikals, kas būs kompaktāks, saglabājot pircēju iecienīto hipermārketa formātu un papildinot piedāvājuma klāstu.

"Rimi" hipermārkets centra pirmajā stāvā iekārtots 4500 kvadrātmetru platībā, nodrošinot 60 darba vietas. Tas piedāvās gan ierasto produktu izlasi, gan jaunu preču sortimentu, piemēram, ir iekārtots Latvijas amatalus stends, izveidots īpašs diētisko produktu vai bioloģiskās produkcijas piedāvājums. Veikala telpās padomāts arī par ilgtspējīgiem risinājumiem, lai mazinātu ietekmi uz vidi, piemēram, tiks izmantots LED apgaismojums un energoefektīvas aukstuma iekārtas.

"Jaunatklātā Rimi veikala kompaktais dizains ir vērtīgs papildinājums centra modernizācijas projekta ietvaros. Īpaši novērtējam "Rimi" ieviestās pārmaiņas, kas veicina arī visa centra ilgtspējīgu attīstību, piemēram, energoefektīvās vitrīnas svaigiem produktiem. Tāpat rekonstrukcijas laikā, iepirkšanās centrā esam veikuši dažādus, ar videi draudzīgiem risinājumiem saistītus uzlabojumus, kā, piemēram, saules paneļu izvietošanu uz ēkas jumta un pāreju uz LED apgaismojumu visās telpās. Kopumā Iepirkšanās centra "Olimpia" atjaunošanā un pārbūvē ieguldīti 8 miljoni eiro," komentē Iepirkšanās centra "Olimpia" vadītāja Liene Apine.

"Rimi" pārbūve ir tikai daļa no "Olimpia" rekonstrukcijas, sagaidāms, ka tuvākajā laikā centrā durvis vērs jauni gan vietējā līmenī zināmi zīmolu veikali, gan tādi Latvijā vēl neredzēti zīmoli kā "Tradehouse", Tāpat "Olimpia" būs pirmais "Miniso" veikals Latvijā, kurā varēs atrast dažādas mājsaimniecības preces, rotaļlietas un kosmētiku. Noslēdzoties centra pirmā stāva rekonstrukcijai, "Olimpia" turpina piedāvāt plašāko sporta un brīvā laika preču veikalu piedāvājumu vienuviet, tostarp "outlet" veikalus. Pēc pilnīgas centra atvēršanas, šiem nomniekiem tiks atvēlēti 6500 kvadrātmetri, ko aizņems arī paplašinātais "Sports Direct" un jaunatklātais brīvā laika preču veikals "Weekend".

Iepirkšanās centra "Olimpia" pirmā stāva pārveide sākta šī gada sākumā, lai uzlabotu tā energoefektivitāti, veiktu strukturālas pārmaiņas. "Delfi Bizness" jau ziņoja, ka "Olimpia" īpašnieks investīciju kompānija "Grinvest" vienojies ar "Swedbank" par 17,5 miljonu eiro finansējumu tirdzniecības centra saistību refinansēšanai un pārbūvei "Grinvest" šo īpašumu iegādājās 2020. gada beigās un sāka pakāpenisku tā pārveidi un renovāciju.

Iepirkšanās centra tirdzniecības platība ir 25 tūkst. kvadrātmetru; tam ir vairāk nekā 60 nomnieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!