Foto: Publicitātes attēli

Kanādas globālais veikalu operators "Alimentation Couche-Tard" aptur darbību visās degvielas uzpildes stacijās Krievijā un ievieš rīcības plānu veikalos strādājošo darbinieku atbalstam. Krievijā "Couche-Tard" pārstāvēja savu galveno zīmolu "Circle K", kas nodarbināja vairāk nekā 320 darbiniekus 38 degvielas uzpildes stacijās Sanktpēterburgā, Murmanskā un Pleskavā.

"Mēs nosodām Krievijas agresiju pret Ukrainu un tās milzīgo ietekmi uz Ukrainas un Krievijas iedzīvotājiem, tāpēc esam pieņēmuši lēmumu apturēt darbību. Mums rūp mūsu darbinieki, kas strādājuši Krievijā gandrīz trīsdesmit gadu garumā, tāpēc, līdz ar degvielas uzpildes staciju slēgšanu, ieviešam rīcības plānu atbildīgam un drošam darbinieku atbalstam," stāsta Braiens Hannašs, "Couche-Tard" prezidents un izpilddirektors.

Līdz šim "Couche-Tard" Sarkanajam Krustam ir noziedojis aptuveni 1,5 miljonus ASV dolāru. Savukārt, "Circle K" komandas Baltijā, Polijā un visā Eiropas tīklā ir atbalstījušas kara bēgļus ar bezmaksas degvielu, pārtiku un dzērieniem, mājokli un ziedojumiem bērnu labdarības organizācijām.

"Couche-Tard" darbojas 26 valstīs un teritorijās ar gandrīz 14 200 veikaliem, no kuriem aptuveni 10 800 piedāvā autotransporta degvielu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!