Foto: Publicitātes foto

Negaidīti "Samsung" izziņojis vēl vienu tālruni rudens sezonā. Tas ir gada sākumā izlaistās S20 sērijas papildinājums, kas esot radīts īpaši "Galaxy" tālruņu faniem. S20 FE ("fanu versija") ir ceturtais modelis S20 sērijā un tajā apvienotas augstākā un ne tik augsta līmeņa tehnoloģijas.

FE aprīkots ar 6,5 collu ekrānu, kas ir mazliet lielāks nekā "parastais" S20. Ekrānam ir zemāka izšķirtspēja (1080x2400), un tas pārklāts ar vecākas paaudzes "Gorilla Glass" stiklu. Turklāt ekrāns ir plakans, nevis ar nolocītām malām. Šī ir viena no lietām, ko sāk pieprasīt arvien vairāk lietotāju.

Tālrunim ir astoņkodolu procesors, 6GB operatīvā un 128GB atmiņa. Tās apjoms paplašināms ar līdz pat viena terabaita "microSD" kartes palīdzību.

Darbību nodrošina 4500 mAh akumulators, kas uzlādējams gan ar 15W ātro uzlādi, izmantojot vada savienojumu, vai ar 10 un vairāk vatu bezvadu uzlādes iekārtu.

Selfijiem iebūvēta 32 megapikseļu kamera, savukārt galvenajā kameru blokā ir trīs kameras – divas ar 12 un viena ar 8 megapikseļu matricu. Interesanti, ka kameru komplekts atšķiras no S20 modeļa, kuram teleobjektīva kamerai pieejama 64 megapikseļu matrica. Atšķirībā no pārējiem S20 modeļiem FE arī nespēj uzņemt 8K izšķirtspējas video. Tas gan, visticamāk, uztrauks tikai reto.

S20 FE Latvijas tirgū būs pieejams oktobra sākumā. Iepriekš pasūtot, komplektā tiks iekļauts arī viedpulkstenis un tālruņa dezinfekcijas iekārta. Solītā tālruņa cena ir 660 eiro, un tas būs pieejams sešās krāsās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!