Foto: Shutterstock
Kad es izaugšu liels, tad... Kad man būs 20, 30, 40 gadu, tad... Vai ir dzīve pēc... gadiem? Protams! Un kā vēl! Jebkurā vecumā var atrast savu labumiņu jeb pareizo pieeju, kā būt dzīvespriecīgam un baudīt visu, ko pasaule sniedz. Pastāv vien daži vispārināti ieteikumi, kā apgūt prasmi dzīvot ar baudu! Piemēram, dažādi pētījumi apliecinājuši, ka tieši gados vecāki cilvēki jūtas laimīgāki, un tas jāsaista ar viņu emocionālo briedumu, ar apziņu, ka katra diena ir vērtīga un tā jānodzīvo ar prieku.

Kad tev ir 20

Pārstāj uztraukties par to, ko citi par tevi padomās

Vecumā starp 20 un 30 gadiem mēs daudz laika tērējam, cenšoties atstāt iespaidu uz citiem, un pārdzīvojam, ko par mums padomās. Bet līdz ar vecuma pieaugšanu, nāk apziņa, kas tas viss nemaz nav svarīgi. Nodarbojies ar to, kas tev patīk, neatskatoties uz citiem.

Nesteidzies

Tagad daudzi ir pārliecināti, ka panākumus ir jācenšas iegūt iespējami ātrāk. Bet pārāk gan nesteidzies, tev priekšā ir visa dzīve. Ir tik daudz visa kā, ar ko nodarboties! 20 gadu vecumā krist panikā, ka neko nevari pagūt, ir bezjēdzīgi.

Radi pasauli, kurā vēlies dzīvot

Neplūsti pa straumi. Aktīvi maini pasauli sev apkārt, lai tā būtu tāda, kādu to vēlies redzēt. Padomā, kāds cilvēk tu pats vēlies būt, kādā atmosfērā vēlies strādāt. Ja sapņo sākt pats kādu savu lietu, negaidi. Sāc jau tagad, kad tev vēl ir tik maz citu pienākumu.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!