Foto: Shutterstock
Viena no cilvēka svarīgākajām vajadzībām ir mīlēt un būt mīlētam. Tā kā mēs esam nemitīgās attiecībās jau kopš dzimšanas brīža, varētu šķist tikai loģiski, ka atrast attiecību partneri ir viegli, taču tā nebūt nav. Patiesībā daudzi no mums regulāri izvēlas neīstos attiecību partnerus vai tos, kuri patiešām nav piemēroti, un ir nelaimīgi savās attiecībās. Protams, daudzi teiks, ka šajā gadījumā var vienkārši aiziet prom, bet patiesībā visiem tas nav nemaz tik viegli.

Bieži taujā pati sev, vai esi piemērota un radīta otram cilvēkam, taču ne vienmēr, arī tad, ja to apzinies, rīkojies lietas labā. Jāsaka, ka ir vairāki iemesli, kā izvēlamies savus partnerus. Lai saprastu, kādēļ nonāc šādās attiecībās, jāstrādā pašai ar sevi un to pašu jāiesaka darīt arī partnerim.

Patiesībā vieni no izaicinošākajiem aspektiem, esot attiecības, ir tieši tas, ka tās paredz darbu ne tikai pārī, bet gan pašam ar sevi. Protams, ja vien to saproti un ļaujies tam. Laimīgas vai nelaimīgas, bet katras attiecības nāk ar kādu dzīves mācību, kuru, ja nepieņemsi un nerisināsi, kāpsi atkal un atkal uz viena un tā paša grābekļa.

Brīdī, kad saproti, kādu iemeslu vadīta izvēlies šos nepiemērotos partnerus, esi nedaudz labākā pozīcijā, jo vismaz saproti, ko vari mainīt un kā pārvērst šo situāciju, tāpēc šie padomi nākotnē liks lūkoties ar nedaudz pozitīvāku skatījumu. "Theeverygirl" konsultējusi psihoterapeite Džodija Virgo.

Bailes

Foto: Shutterstock

Zems pašvērtējums

Foto: Shutterstock

Sabiedrības spiediens

Foto: Shutterstock

Vēlme kļūt par labāku cilvēku

Foto: Shutterstock

Līdzība

Foto: Shutterstock

Tu gribi būt glābējs

Foto: PantherMedia/Scanpix

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!