Foto: Shutterstock
Uzsākot laulību dzīvi, mēs tomēr ieejam citā dzīves posmā. Teorētiski tiem, kas jau iepriekš dzīvojuši kopā, tā nav pavisam jauna pasaule, tomēr kaut kas, šķiet, tomēr mainās. Lūk, zelta vērtas atziņas pēc pirmā laulību gada, ko būtu vērts zināt pirms gredzenu mīšanas.

Kādam būs jābrauc ar autobusu

Šeit vērts pieminēt arī teicienu "kurš ir ģimenes galva", protams, ne tajā kontekstā, ka kāds ir noteicējs visā kopdzīvē, bet gan, kuram šī diena ir svarīgāka. Respektīvi, ja šodien tev būs jātiek uz pilsētas otru galu, jāaizbrauc līdz ģimenes ārstam, jāaizved ome uz aptieku un šodien ir tava kārta no bērnudārza izņemt bērnu, tad visticamāk, ka automašīnas atslēgas tiks atvēlētas tev. Protams, vieglāka būs situācija, ja ģimenē ir divas automašīnas.

Komunikācija ir "zelta atslēga" uz veiksmīgu kopdzīvi

Lai gan dzīvojot kopā arī ik pa brīdim tiek paplūkātas spalvas un kāds kašķītis vienmēr būs, tomēr tajā brīdī, kad gredzeni jau ir pirkstā un notiek vārdu pārmaiņas, mēs neviļus sākam domāt – vai patiešām esam radīti viens otram? Vai laulība nebija sasteigta? Tas viss, šķiet, ir normāli, taču, iespējams, labāk šīs domas pateikt skaļi un mierīgā veidā. Sākot veiksmīgi komunicēt, mēs labāk sapratīsim viens otru, un tas attiecībās tikai palīdzēs.

Foto: Shutterstock

Dažas lietas ir svētas

Jāatceras, ka dažas lietas tomēr ir svētas un nav atklājamas citam. Varbūt vienam šķitīs, ka tas nav nekas tik intīms un to var stāstīt visiem, otram tas būs pats lielākais noslēpums. Tāpēc, iespējams, lai nesanāktu lieka plūkšanās par sīkumiem, iepriekš vajag norunāt to robežu, cik daudz jūs par privāto dzīvi stāstāt pārējiem.

Ikviens ir dīvains

Jāsaka, ka mums katram ir savi niķīši un savas lietas, pie kurām esam ārkārtīgi pieraduši. Tā var būt kāda interesanta darbība, piemēram, gulēšana ar zeķēm vai kas cits, kas sākotnēji var šķist nepierasti vai pat jocīgi, taču šeit jāatceras, ka mums katram ir kas tāds, kas citos izsauc izbrīnu un tāpēc ar šīm mazajām dīvainībām ir jāsamierinās.

Dienas pēc ballītēm var būt tik romantiskas

Noguruši, neizgulējušies, varbūt ar ne pašu labāko pašsajūtu, taču kopā. Skatīties kādu filmu un ēst našķus, saritinājušies zem segas – vairāk nemaz neko nevajag, jo tas, ka esat kopā, ir pats svarīgākais.

Apkopojot šos pirmā laulību gada padomus, portāls "Theeverygirl.com" ar humoru atgādina, ka, pirmo kāzu jubileju jeb "papīra" kāzas svinot, no draugiem vērts sagaidīt dāvanas papīra formā – naudā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!