Foto: Ilva Barkāne
Jaunās sezonas trešajā pasākumā "Māmiņu rīti ar Gundegu Rozi" viešņu statusā iejutās divas iedvesmojošas mammas, lai parunātu par tēmu: "Mammas gudrība. Ko es būtu gribējusi zināt?". Viena no dāmām bija uzņēmēja, četru meitu mamma Iveta Simsone.

Atklātajā sarunā Simsone dalījās savās sajūtās: "Patiesībā es izbaudu šo laiku – dzīvi ar bērniem. Kad vēl mani bērni būs maziņi?! Meitas izaugs un katra aizies savā dzīvē. Es patiešām ik dienu no sirds izbaudu šo dzīves posmu, un, par laimi, man ir iespēja būt mammai uz pilnu slodzi. Protams, man nav princeses dzīve, kad viss ir tikai ideāli. Ir arī sliktās dienas, kā jau visiem."

Lai mamma varētu justies harmoniski, Simsone iesaka jaunajām māmiņām neieslīgt perfekcionismā. Galvenais – lai katrs ģimenē jūtas labi. "Zinu, ka mammas dažkārt cenšas bērnus nolikt gulēt jau deviņos vakarā. Es īsti to nesaprotu. Man šķiet, ka mēs nevienu bērnu neesam likuši gulēt ātrāk par pulksten 23 vakarā. Meitas tusē ar mums, kad mēs ejam gulēt, tad arī viņas," atzīst Iveta un, runājot par "pareizo gulēšanu", atklāj: "Pēdējās divas nedēļas lielajā gultā guļu es, Odrija un Heidija. Un Armands guļ citā gultā…" Iveta arī atzīst, ka svarīgākā ir pašsajūta: "Noteikti nav vērts iespringt par sīkumiem".

Intervijas laikā Iveta vairākkārt izteica sirsnīgu paldies savam vīram, kurš interviju klausījās skatītāju rindās un vienmēr bijis klātesošs un ļoti atbalstošs tēvs, kā arī mīļotais vīrietis.

Otra sarunas viešņa bija dejotāja, horeogrāfe, jaunā māmiņa Liene Grava. Pasākuma apmeklētājiem bija iespēja diskusijas dalībniecēm uzdod sev interesējošos jautājumus, piedalīties balvu izlozēs un laimēt dāvanas no pasākuma atbalstītājiem.

Nākamais pasākums "Māmiņu rīti ar Gundegu Rozi" notiks 14. decembrī "Akropole Alfa" 3. stāvā pulksten 11. Pasākuma tēma: "Mammas māksla uzburt svētkus." Savā pieredzē dalīsies dekoratore un jaunā māmiņa Baiba Prindule-Rence, kā arī interjera dizainere, mamma Anda Ozoliņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!