Foto: Shutterstock
Mēs varam būt gudras un apdāvinātas, bet, kas attiecas uz sirds lietām, bieži vien pieļaujam kļūdas un nespējam būt adekvātas. Dažkārt pat apkārtējie nespēj mūs pārliecināt, ka rīkojamies nepareizi attiecībā uz vīriešiem.

Lai vai cik gudras mēs nebūtu it visā, mīlas lietās mēs pieļaujam tādas kļūdas, ka pašas par sevi brīnāmies. Lūk, visizplatītākās, par ko mēs sevi nereti rājam, piedāvā "Cosmo".

Viņa domā, ka "vīrietis labas sievietes ietekmē arī var kļūt par labu cilvēku"

Patiesībā, ja viņš līdz pat šim brīdim neko nav pacenties izmainīt, tad tu viņam nekādi nevarēsi palīdzēt – viņš tā arī sēdēs un cietīs. "Mēs grāmatas neesam lasījuši un augstskolu neesam beiguši" vai "Man ir 30 gadi, bet es vēl joprojām esmu kurjers."

Lai jau vienreiz pārtrauc ciest un sāk baudīt: kurjers ir nepieciešama profesija, taču, ja viņš tiešām gribētu kaut ko radošāku vai ienesīgāku, tad jau sen kaut ko būtu izdomājis.

Viņa ignorē to, kā viņš runā par citām sievietēm

Ja par savu bijušo meiteni viņš izsakās necenzēti, piemēram, ja viņa ir televīzijas diktore, ar kuras viedokli viņš nav vienisprātis – "gatavā muļķe", vai, ja viņa ir jauna, brīnišķīga aktrise, kura "ir ielīdusi tur ar savām līkajām kājām", tad turies no viņa pa gabalu. Kādā mirklī tas var tev glaimot, ka viņa acīs tu izcelies attiecībā uz citām dāmām, taču neapdedzinies, jo agri vai vēlu šis ļaunais "seksists" runās par tevi tieši tāpat. Ja viņš ir spējīgs necienīgi izteikties par citu sievieti, ar simtprocentīgu pārliecību viņš tāpat izteiksies par tevi. Labi, ja tikai vārdos.

Viņa velta maz laika attiecībām

Jā, gudra sieviete – tā ir prasīga sieviete, un lielu daļu viņas laika "apēd" darbs. Protams, ir neiespējami 24 stundas diennaktī veltīt attiecībām, kuras, iespējams, nekur nenovedīs, taču tās pavisam droši nekur nenovedīs, ja tām neveltīs uzmanību.

Viņa velta savam vīrietim visu savu brīvo laiku, aizmirstot par citiem

Foto: PantherMedia/Scanpix
Viņš ir viņas nākotne… Viņi abi – viņas tagadne. Tā ir ļoti svarīga viņas dzīves sastāvdaļa, proti, viņas mīļotais un vienīgais, taču būs skumji, ja viņš reiz tik tiešām kļūs par viņas vienīgo cilvēku.

Viņa ir pārmērīgi pacietīga

Viņa ir tik daudz lasījusi par kompromisu nepieciešamību un saprot, kas ir svarīgas lietas un kas nav. Galu galā sakrājas miljons sīkumu, kas viņu neprātīgi kaitina, taču viņa neuzskata par vajadzīgu tos apspriest. Lūk, kur ir atslēga: ja puisis ar visiem saviem nopelniem un manierēm tevi tracina un turpina košļāt savas sasprēgājušās lūpas, tad varbūt viņš tev nemaz tik ļoti nepatīk?

Viņa atkal un atkal atgriežas pie tā puiša, kurš pret viņu izturas kā pēdējais nelietis

Jo "ir jāprot piedot", un vispār viņš ir "sapņu vīrietis" itin visā, izņemot attiecībā pret viņu. Vienkārši apbrīnojami, cik daudzas no mums nokļūst šajā purvā, neskatoties uz mūsu labajām īpašībām, kuru dēļ mēs esam pelnījušas ko labāku.

Viņa domā: "Kāda starpība, ko par viņu runā"

Protams, tavam partnerim nav pienākums patikt visiem taviem draugiem, galvenais, lai viņš patīk tev pašai. Taču, iespējams, viņi spriež objektīvi, ja reiz viņš viņiem nepatīk? Varbūt viņiem viņš nepatīk tāpēc, ka slikti pret tevi izturas?

Varbūt viņa "ķeras" pie viņa cerībā, ka ietekmēs savu pavadoni pozitīvi

Cik gan daudz reizes ir dzirdēts apgalvojums: cilvēku izmainīt nevar. Pēc 20 gadiem laulībā varbūt ir iespējams panākt, ka viņš aizskrūvē zobu pastas vāciņu, bet arī tad ne vienmēr. Taču izveidot no pieauguša cilvēka Elīzas Dūlitlas vīriešu versiju – iemācīt viņam manieres, gaumi un pārvērst par intelektuāli un erudītu – tas var izdoties tikai vienā gadījumā, proti, ja jūs abi esat grāmatas, filmas vai seriāla varoņi.

Viņa meklē jaunas attiecības, nepārtraucot iepriekšējās

Kad tiek noskaidrots, ka viņš nav viņai piemērots, viņa nolemj, ka paliks ar viņu kopā, kamēr pie horizonta neparādīsies pieklājīgs vīrietis. Pieklājīgi vīrieši ir viena lieta, bet viņai jau ir savs puisis.

Viņa kūst no skaistiem vārdiem, aizmirstot par neglītu rīcību

Viņš tevi piekrāpa ar labāko draudzeni, neatbrauca uz dzimtsarakstu biroju, neatbalstīja grūtā mirklī vai izdarīja vēl kaut ko ne mazāk riebīgu un tad nakts vidū (kad tu pieraudāji spilvenu) atsūtīja aizkustinošu, nožēlas pilnu ziņu? Tās varētu būt kaut vai Bairona un Voltēra mīlas vēstules!

Darbus ar vārdiem neattaisnosi. Ja nolemsi dot viņam otru iespēju – lai viņš no sākuma parāda, ka var tevis dēļ izdarīt kaut ko labu, lai aizmirstu slikto. Atslēgas vārds ir "izdarīt", nevis "nopirkt".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!