Bērna ieņemšana var būt ilgs un stratēģisks process, kas ar laiku pārtop no baudas par uzdevumu, kur katrai mīlēšanās reizei ir liela nozīme. Tā noticis arī tad, kad ilustrators Jehuha Adi Devirs un viņa sieva Maija bija nolēmuši kļūt par vecākiem. Mākslinieks šo procesu attēlojis arī spilgtās ilustrācijās, kurās līdzību varēs saskatīt visi tie pāri, kuru šī brīža galvenā misija ir bērniņa ieņemšana.

Jehuha Adi Devir ir ilustrators, kurš kļuvis atpazīstams ar saviem komiksiem. Tajos viņš attēlo savu ikdienu kopā ar sievu Maiju. Uzzīmētos komiksus mākslinieks publicē savā "Instagram" profilā, kuram seko 3,7 miljoni cilvēku. Vienā no savām jaunākajām ilustrācijām mākslinieks attēlojis garo un grūto ceļu, kā abi kļuvuši par vecākiem. Viņš iemūžinājis gan prieku, gan pārdzīvojuma pilnos brīžus, kas palīdz saprast, cik dažbrīd grūti ir radīt jaunu dzīvību.

"Mēs centāmies ieņemt bērniņu aptuveni gadu," portālam "Bored Panda" atklāj Jehuda. "Visa šī procesa laikā mēs sapratām, ka bērns ir brīnišķīgākais un dārgākais, ko mēs spējam radīt."

Jehuha portālam "Bored Panda" stāsta, ka neesot bijis grūti saprast, ka sieva ir gatava kļūt par mammu. Tas ir attēlots arī vienā no viņa ilustrācijām, kurā viņa sieva ir redzama, lūkojoties uz kādu citu sievieti ar mazuli. Karikatūrā skaidri ir redzams, ka arī Maija vēlās būt par māti, savās rokās turēt savu bērnu, to audzināt un mīlēt.

View this post on Instagram

A post shared by YEHUDA DeVIR OFFICIAL (@jude_devir) on Aug 23, 2018 at 8:41am PDT

To sieviešu vidū, kuras cenšas palikt stāvoklī, populāri ir mēģināt izskaitļot ovulācijas datumu jeb cikla dienu, kad olšūna izdalās no olnīcas un var tikt apaugļota. Internetā pieejami dažādi tiešsaistes kalkulatori, kas ļauj pavisam viegli noteikt ovulācijas datumu un auglīgās dienas. Taču Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas Ginekoloģijas klīnikas vadītāja Nellija Lietuviete saka, ka pārlieku paļauties uz rezultāta precizitāti nevajadzētu, jo tas tiek izkalkulēts, automātiski pieņemot, ka ovulācija notiek 14. dienā pirms menstruācijas. Vairāk par to lasi šajā rakstā.

View this post on Instagram

A post shared by YEHUDA DeVIR OFFICIAL (@jude_devir) on Sep 5, 2018 at 8:21am PDT

Protams, svarīgs pirms mīlēšanās process ir arī iekāres veicināšana un pavedināšana. Kaut pāris attiecībās jau ir vairākus gadus, mīlas prieki bez šī "ievada" nav iespējami. Ilustrators savos zīmējumus komiskā veidā attēlo arī šo neatņemamo bērna ieņemšanas daļu.

  • Te atradīsi dažus savaldzināšanas trikus, kuriem nespēs pretoties neviens vīrietis.
View this post on Instagram

A post shared by YEHUDA DeVIR OFFICIAL (@jude_devir) on Aug 30, 2018 at 7:42am PDT

Jahuda portālam atzīst, ka grūtākie brīži esot bijušas mēneša beigas, kad viņa sievai Maijai sākās mēnešreizes, jo tad pāris sapratis, ka arī šoreiz nav izdevies tikt pie bērniņa. "Nemitīgi piedzīvojot zaudējumu, tu sāc justies tā, it kā tu zaudētu kontroli par savu dzīvi," viņš piebilst.

View this post on Instagram

A post shared by YEHUDA DeVIR OFFICIAL (@jude_devir) on Oct 18, 2018 at 7:16am PDT

Tiem pāriem, kuri vēlas tikt pie bērniņa, eksperti iesaka mīlēties pēc iespējas biežāk. Portāls "Canadian Parents" raksta, ka ir pētījumi, kas liecina atturēšanās no seksa ilgāk par septiņām dienām var samazināt vīrieša auglīgumu. Spermas daudzuma palielināšanās, to neizmantojot, noved pie vecāku spermatozoīdu uzkrāšanās ar zemāku apaugļošanas potenciālu. Taču svarīgi ir šo procesu nepadarīt par apnicīgu pienākumu. Padomā par šādu ieteikumu: nenodarbojies ar seksu katru dienu. Ja vēlies ieņemt bērnu, tad labāk izlaid citas dienas, bet pievērsies seksam ovulācijas laikā, tādējādi saglabājot svaiguma sajūtu un iespēju ar visu sirdi padarīt seksu pēc iespējas romantiskāku un baudāmāku.

Tāpat ir arī dažādi ieteikumi, kuras pozas var veicināt grūtniecību. Kā redzams mākslinieka ilustrācijā, dažādus ieteikumus par pozām un mīlēšanās biežumu ir ņēmusi vērā arī viņa sieva. Taču "Papardes zieds" izveidotajā mājaslapā "Ziedam.lv" tiek atgādināts, ka nav tādas pozas, kas palielina vai samazina iespēju palikt stāvoklī. Maksts un dzemdes sieniņas ir tieši tādas, lai spermatozoīdi, kas ir nokļuvuši pie sievietes dzimumorgāniem, neatkarīgi no gravitācijas ietekmes, spētu kā pa skrejceļu doties uz olvadiem, lai apaugļotu savu liktenīgo olšūnu.

View this post on Instagram

A post shared by YEHUDA DeVIR OFFICIAL (@jude_devir) on Sep 27, 2018 at 8:08am PDT

Karikatūrās pāriem tiek ieteiktas ne tikai labākās pozas, pareizais mīlēšanās laiks, ilgums utt., bet arī produkti, kas palīdzēs veicināt auglību. Maija, balstoties pēc redzamās ilustrācijas, ir ņēmusi vērā arī šos ieteikumus.

View this post on Instagram

A post shared by YEHUDA DeVIR OFFICIAL (@jude_devir) on Oct 4, 2018 at 7:29am PDT

Taču pēc gada pāra pūliņi atmaksājās, un Maija bija stāvoklī. Lūk, redzami abi komiksa varoņi sajūsmināti par to, ka beidzot viņiem ir dota iespēja kļūt par mammu un tēti.

View this post on Instagram

A post shared by YEHUDA DeVIR OFFICIAL (@jude_devir) on Dec 20, 2018 at 7:07am PST

View this post on Instagram

A post shared by MAYA DeVIR OFFICIAL (@maya_devir) on May 7, 2018 at 9:11am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!