Foto: Shutterstock

"Latvijas Pasts" 26. aprīlī sācis tradicionālo Māmiņdienas pastkaršu sūtīšanas kampaņu, aicinot apsveikt mammas, vecmāmiņas, māsas, draudzenes un citas tuvinieces ar īpaša dizaina pastkartēm. Šā gada kampaņas tēma ir "Visi pavasara ziedi Tev!", un to apliecina pastkaršu pavasarīgais un krāšņais dizains.

Kā īpašs pārsteigums būs speciāli Māmiņdienas pastkaršu akcijai radīta mākslinieces Kristīnes Luīzes Avotiņas pastkarte – tiesa, ierobežotā daudzumā. No "Facebook" vai "Google" lietotāja profila ielogojoties interneta vietnē "Nosutipastkarti.lv" un precīzi aizpildot norādītos informatīvos laukus, svētku sveicienus adresātes visā Latvijā saņems līdz Mātes dienai 14. maijā.

Ikvienam, kas pagūs laikus reģistrēties, būs iespēja nosūtīt vairākas pastkartes. Lai nenokavētu pieteikšanos mākslinieces Avotiņas pastkartei, kampaņas dalībniekiem jāseko aktivitātēm un informācijai "Latvijas Pasta" Instagram profilā.

Jāņem vērā, ka nosūtīšanai paredzēto pastkaršu skaits ir ierobežots, bet lietotāju atsaucība akcijai tradicionāli – ļoti liela, tāpēc, lai pagūtu iepriecināt mammu, ikvienam sveiciena sūtītājam ir jāpasteidzas laikus nosūtīt vēlamo pastkarti. Ņemot vērā akcijas popularitāti, precīzs akcijas noslēguma laiks nav nosakāms, taču par akcijas tuvošanos noslēgumam lietotāji tiks informēti sociālajos medijos.

Mātes dienas pastkaršu sūtīšanas akcija ir pirmā no uzņēmuma īstenotajām sociālo tīklu kampaņām un tiek rīkota jau kopš 2011. gada. Nerimstoša interese par šo akciju vērojama katru gadu. Pirmajā Mātes dienas pastkaršu sūtīšanas akcijā piedalījās 4867 "Twitter" lietotāji, aizpildot gandrīz 6500 pastkaršu. 2022. gada akcijā tika izsūtīti 40 000 pastkaršu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!