Foto: Privātais arhīvs
Dienā, kad visa Latvija pārdzīvoja Līgo nakts un Jāņu dienas sekas, Jolanta Tarvida ieguva bronzas medaļu 2023. gada Eiropas spēlēs taekvondo (svara kategorijā līdz 62 kilogramiem). Viņa apliecina, ka vienmēr kaut kas ir jāziedo, ka sasniegumu pamatā ir smags darbs ne vien pie fiziskās formas, bet arī emocionālās veselības.

Saprotu, ka tu nedz līgoji, nedz Jāņus svinēji...

Lūk, Līgo svētkus "nosvinēju" Eiropas spēlēs Polijā. Tā kā tā bija diena pirms svēršanās, svinēt un Jāņu sieru ēst nesanāca. Tas bija posms, kad bija jākoncentrējas uz sacensībām, uz startu. No vienas puses, tas ir skumji, bet, no otras, protams, prieks par sasniegto rezultātu. Tā ka, iespējams, nākamgad izdosies dubultā priecīgi Līgo svētki.

Ja tevi aicina uz ballīti, regulāri nākas atteikt?

Pirmkārt, ja mani sauc ballēties, jāskatās, kāds ir sacensību grafiks. Mēnesī ir vidēji divas līdz trīs sacensības, jūlijs ir brīvāks, bet augustā sacensību sezona atsāksies. Ikdiena ir blīva, treniņi ir divas vai trīs reizes dienā, kopā aptuveni piecas stundas. Pārējais laiks, pat ja ir brīvs, tiek pavadīts, atpūšoties un gatavojot ēst. Tā nu tā diena paiet! Rīta treniņš, dienas treniņš un vakara treniņš.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!