Foto: Shutterstock
Vai esi gatava jau pēdējam rudens mēnesim? Jā, patiesi, kā raksta meitenes diskusiju forumos – līdz Ziemassvētkiem atlikušas vien divas manikīra reizes, kas nozīmē, ka pamazām tuvojamies ne tikai mandarīnu un piparkūku sezonai, bet arī biezāko skapī pieejamo drēbju laikam. Novembris savā ziņā ir pārejas posms, taču bez kvalitatīva zābaku pāra un silta mēteļa šajā mēnesī labāk neiesoļot.

Oktobrī stila iedvesmu nebūt nevajadzēja meklēt ārzemju portālos vai pārrobežu modes mekās – to pie mums Rīgas modes nedēļas (Riga Fashion Week, RFW) ietvaros atveda gan vietējie, gan arī tuvo ārzemju dizaineri, vēršot uzmanību uz ilgtspējīgu modi. Starmešu gaismās nonāca 20 dizaineri, kuru atrādītajās kolekcijās netrūka tērpu ideju, kuras aizņemties arī novembrim! Sākot no ļoti klasiskās drēbēm lielpilsētas cilvēkam, kas par prioritāti izvirzījis universālu pieeju apģērba izvēlē, un beidzot ar ekstravagantām kleitām, kas vairāk paredzētas baudīšanai ar acīm.

Šajā Rīgas modes nedēļas sesijā tika saaicināts ļoti daudzpusīgs dizaineru pulks, piedāvājot katram atrast savai gaumei kaut ko atbilstošu. Te, lūk, vari aplūkot atskatus fotogrāfiju veidolā, novērtējot arī jaunumus pašu mazāko sabiedrības locekļu modes tendencēs.


Rudens un ziema – ļoti iespējams, šajos gadalaikos domāt par modi daudziem prāts nenesas... Primāri taču, lai būtu silti! Sava taisnība tur ir, taču abas šīs "lietas" neizslēdz viena otru (vēl jo vairāk, ja laikapstākļu ziņā gadījies tāds rudens kā šogad), jo, piemēram, skaistas kleitas var kombinēt ar zābakiem, izvēloties biezākas zeķubikses, savukārt mēteļiem labi piestāv arī sportiski apavi ar biezāku zoli!

Novembris mums visiem, latviešiem un mūsu zemē dzīvojošajiem, ir svētku mēnesis, kuram par godu kādu dienu var uzvilkt savu izejamo kleitu vai skaistāko blūzi. Taču meklē svētkus arī ikdienā, atceroties, ka nav ne vainas kādu dienu pavadīt arī savās ērtākajās mājas drēbēs.

Lai skaists un modīgs novembris!

View this post on Instagram

A post shared by Madewell (@madewell)
View this post on Instagram

A post shared by @pretttylittlelayers

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!