Foto: PantherMedia/Scanpix
Skaistumkopšanas industrija mūsdienās piedāvā vēl nebijušas iespējas, kā uzturēt sevi formā, piedāvājot teju mūžīgu jaunību. Tomēr nereti efektīvākie izrādās vairāku paaudžu garumā pārbaudītie paņēmieni, kas aizgūti no mātēm un vecmāmiņām, un dažus no tiem piedāvā arī izdevums "MSN Living".

Mitrini kakla ādu!

Par kakla ādas uzturēšanu formā sievietes nereti atceras tikai tad, kad ir jau par vēlu un āda ir zaudējusi savu elastību. Lai no tā izvairītos, ikdienas lietošanai paredzēto mitrinošo krēmu uzklāj ne tikai uz sejas, bet regulāri iezied ar to arī kakla ādu.

Ievēro mērenību!

Tā vietā, lai ierobežotu savas vēlmes un ievērotu drastiskus ēšanas paradumus, kas tik un tā rezultējas ar periodiskām pārēšanās lēkmēm, neaizliedz sev kārotos ēdienus, bet našķējies ar tiem laiku pa laikam.

Ievērojot sabalansētu uzturu un fiziskās aktivitātes, neliela “grēkošana” tavai fiūrai nekaitēs.

Rokas nost no sejas!

Uz rokām atrodas neskaitāmi mikrobi, kas var ierosināt izsitumu un dažādu infekciju attīstīšanos, kā arī var kaitēt tavai veselībai, pārnēsājot vīrusus.

Lai no tā izvairītos, atceries ar nemazgātām rokām neaizskart savu seju bez vajadzības, kā arī lieto antibakteriālus kopšanas līdzekļus!

Neuzturies saulē!

Pārmērīga uzturēšanās saulē var veicināt ne tikai strauju ādas novecošanu, bet arī ļaundabīgu audzēju veidošanos. Izvēlies skaistumkopšanas produktus ar saules aizsargfiltriem, un tava āda būs pasargāta, ilgāk saglabājot arī jaunību!

Lieto ķermeņa losjonu pēc mazgāšanās!

Uzklājot ķermeņa losjonu uzreiz pēc dušas vai vannas, āda labāk uzsūks mitrinošās vielas, kļūstot elastīgāka un mirdzošāka!

Viena diena nedēļā – tikai sev!

Vismaz reizi nedēļā velti laiku, lai vakaru pavadītu, rūpējoties par sevi! Veic manikīru, izbaudi sejas masku un parūpējies par saviem matiem, klausoties mūziku vai skatoties iecienītākās filmas!

Neizrausti uzacis!

Tā vietā, lai bez žēlastības izplūktu it visus uzacu matiņus un vēlāk to līniju iezīmētu ar zīmuli, koriģē uzacu formu, vien to pielabojot!

Atceries, biezākas uzacis ir vieglāk uzturēt kārtībā, un tās rada koptāku kopējo iespaidu!

Izvēlies piemērotu krūšturi!

Izmēram atbilstoša apakšveļa uzlabo ne tikai apģērba izskatu, bet arī sniedz ieguldījumu sievietes veselībā! Pirms iegādājies jaunu krūšturi, veic nepieciešamos mērījumus, tā atrodot veļu, kas derēs kā uzlieta!

Lieto vaigu sārtumu!

Pat tad, ja sevi pieskaiti pie mūžīgās sarkšanas upuriem, pareizi piemeklēts vaigu sārtuma tonis var darīt brīnumus, padarot seju veselīgāku un jauneklīgāku!

Lieto roku un pēdu krēmu!

Pirms gulētiešanas ieziežot plaukstas un pēdas ar treknu krēmu un uzvelkot īpašus cimdus vai zeķītes, āda tiks mitrināta nakts garumā, kļūstot gludāka un maigāka, liekot tev aizmirst par sasprēgājušiem papēžiem vai plaisājošām pirkstu locītavām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!