Foto: Vida Press
Tā kā mati neaug tik ātri, kā reizēm gribētos, tad aktualitāšu maiņa nav tik strauja, kā tas ir nagu un dekoratīvās kosmētikas industrijā. Un tomēr – arī matu mode nav imūna un piedāvā daudzveidīgas sava tēla pilnveidošanas iespējas. Atliek tikai izvēlēties!

No bohēmiski, nekārtīgi viļņainiem līdz glamūrīgi spīdīgiem un taisniem matiem – 2023. gada vasaras lieliskākās matu tendences ir tik daudzveidīgas, ka katrai tekstūrai, garumam un formai ir atrodams piemērotākais. Ļaujies iespējai izkrāsot dzīvi ar jaunu matu toni!

Modernā Reičela

View this post on Instagram

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale)


Aizraujošā deviņdesmito gadu tendence – no seriāla "Draugi" varones Reičelas aizlienētais, pakāpeniskais matu griezums – piedzīvo renesansi maigākā izpildījumā. Noapaļots, gar sejas ovālu vairākās pakāpēs veidots griezums smalki ierāmēs seju, bet dažādie garumi, radīs iespaidu par biezāku galvas rotu. Ieveidojama ar lielo, apaļo matu suku vai dabiski izžāvējama vasarīgai, radošai nekārtībai.

Kad nevar izvēlēties

View this post on Instagram

A post shared by leia (@artdr3am)


Gan neizlēmīgajiem, gan drosmīgajiem, kam tīk neordinārāki risinājumi, piemērota būs tendence vienā frizūrā apvienot vairākus griezumus. Tuvāk sejai īsāki, aizmugurē garāki, sānos – kā sirds vēlas (nejaukt ar karē) – , tā ir nodeva mājsēdes laikam, kad katrs pats kļuva par frizieri sev. Ar attieksmi – "neviens taču neredzēs" un "mati ataug" – šim griezumam patiešām piemīt valdzinošais DIY (jeb "dari pats") efekts.

Balerīnas copīte

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!