Foto: Shutterstock
Rūpējoties par savu ārējo izskatu gan pašsajūtas, gan arī koptēla dēļ, nedrīkst aizmirst par sakoptām rokām un gaumīgi izveidotu manikīru. Taču bieži vien manikīra jautājums atduras pret ideju trūkumu, tāpēc esam apkopojuši lērumu variantu no "Viņa" arhīva materiāliem, kas patiks dažādu gaumju cienītājām.

Daudziem cilvēkiem manikīra speciālista apmeklējums ir tikpat gaidīts notikums, kā došanās pie friziera, kamēr citi dod priekšroku dizaina veidošanai mājas apstākļos. Lai gan speciālā salonā meistars var realizēt mūsdienīgas tehnikas, izveidojot neparastus ornamentus, ne visi skaistie varianti ir sarežģīti. Gaumīgus dizainus vari uztaisīt arī mājas pati, ļaujoties eksperimentiem un neapstājoties pie pirmajiem pāri malām pārkrāsotajiem nagiem.

Izvēloties nagu dizainu, ar kuru staigāsi vismaz pāris nedēļas, vari ļauties košākiem variantiem, kas ir īpaši aktuāli pavasarī un vasarā. Ja vēlies sekot tendencēm manikīra pasaulē, sociālo tīklu platformās ievērību izpelnījušies tādi trendi, kā katra naga rotāšana citā krāsā un Visuma un horoskopu motīvi. Iedvesmu var gūt teju no visa, kas mums ir apkārt, – šeit vari atrast nagu dizainus, kuri tapuši pēc Pikaso gleznu līdzības.

Taču, pirms ķeries klāt nagu pucēšanai, vērts saprast, kāda forma tev piestāv vislabāk. Tās izvēle atkarīga gan no taviem ikdienas pienākumiem un nagu struktūras, gan arī vēlmēm. Vai tev piemēroti ovālie, kantainie, mandeļu vai "balerīnas" formas nagi? Vairāk par katru no tiem uzzini šajā rakstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!