Foto: Vida Press
Sākot no sejas krēma un beidzot ar lūpu krāsas uzklāšanu, "Beautyblender" grima uzklāšanas sūklītis sniedz vairāk multifunkcionālu iespēju kā izgudrošanas pirmsākumos ir bijis paredzēts. Izmantojam tā potenciālu līdz maksimumam!

Kopš debijas 2007. gadā, skaistumkopšanas industrija ir tik ļoti iemīlējusi fuksijas krāsas, asaras formas sūklīti "Beautyblender", ka tas pats no zīmola ir kļuvis par sinonīmu jebkuram vizuāli un funkcionāli līdzīgam produktam. Iemesli? Tas spēj vienmērīgi izlīdzināt tonālo krēmu, neradīt biezu kārtu un formas dēļ piemērots ikvienam. Piedevām, ja sejas kopšanas līdzekļa un tonālā krēma sastāvi atšķiras (viens ir uz eļļas, otrs uz ūdens bāzes), tie savā starpā "nestrādā" un neturas uz ādas, sūklītis ir tas, kas palīdz šīs dažādās formulas apvienot. Kā lietot? Pirmkārt, sūklis ir jāsamitrina, liekais ūdens jāizspiež un izvēlētais produkts uz ādas ir nevis jāiesmērē, bet gan jāiepliķē ar atsperīgām kustībām. Jābūt samitrinātam, jo tā sūklis jau būs absorbējis ūdeni un vairs tik daudz neuzsūks citus šķidros produktus (ekonomija!).

Tīrā puse liekā produkta izlīdzināšanai

Instinktīvi, ar tonālo krēmu parasti tiek noziesta sūklīša apaļā puse, taču, kā iesaka grima māksliniece Eša Holmsa izdevumā "Allure", tieši šī daļa esot jāatstāj tīra. Viņa šo pusi izmantojot, lai notīrītu lieko produktu daudzumu un to izlīdzinātu.

Esencei


"Beautyblender" ir efektīvāki, kad ir mitri, jo tā neuzsūc tik daudz produkta un nodrošina vienmērīgāku to uzklāšanu. Taču, meikapa māksliniece Emīlija Čena, ādas papildu mitrināšanai iesaka sūklīti piesūcināt nevis ar ūdeni, bet gan esenci vai meikapu nostiprinošu aerosolu.

"Cepšanai"

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!