Arvien vairāk programmēšana un elektronika tiek izmantota arī radošajās profesijās, un tās patiesi labi sadarbojas.

Ja kādreiz domājām par eksaktajām zināšanām kā par šauru nozari, pavisam nošķirtu no mākslas nozarēm, tad šobrīd tehnoloģijas un programmēšana arvien vairāk kļūst par neatņemamu daļu no progresīvās šo mākslas virzienu profesiju ikdienas. Par to, kas ir radošā programmēšana un kā tehnoloģijas savijas ar mākslu, stāsta nozares profesionāļi kopienas "The Raccoons" veidotās izglītojošu lekciju sērijas "Ievads STEM" ceturtajā epizodē.

Plašāku ieskatu pašā sadarbības procesā mums sniegs digitālās aģentūras" WRONG" digitālo projektu vadītāja Beāte Broka. Par radošo procesu tehniskajā pasaulē mums pastāstīs digitālās aģentūras "WRONG" radošais direktors un partneris Oskars Cirsis. Savukārt par to, kā savstarpēji mijiedarbojas mūzika un tehnoloģijas, pastāstīs Mārtiņš Meļķis no "Gamechanger Audio".

Pēc lekcijas noskatīšanās vari doties kopienas "The Raccoons" vietni un izpildīt testu!

Šis ir ceturtais video lekciju ciklā, ko veido tiešsaistes kopiena "The Raccoons". Kopiena pulcē studentus un vecāko klašu skolēnus, kuri vēlas iepazīt jaunākās tehnoloģijas un programmēšanas prasmes radošā un savstarpējas sadarbības veicinošā vidē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!