Foto: Jacek Uustal

Igaunijas pilsonis Ilmars Kēks safabricēja pats savu "slepkavību", tajā vainojot sievu. Rezultātā gan viņš pats tika saukts pie atbildības par sievas vajāšanu un izspiegošanu vairāku gadu garumā, raksta kaimiņvalsts izdevums "Eesti Päevaleht".

Vēl 2019. gada maijā uzņēmēja Ilmara Kēka (Ilmar Köök) ģimene daudziem šķita īsts paraugs. Vietējos laikrakstos tika publicēti iedvesmojoši raksti, kā Ilmars ar sievu, sauksim viņu par Jeļenu, Jehvi atvēris ģimenes kafejnīcu-rotaļu istabu. Krimināllietas materiāli liecina, ka tobrīd Jeļena jau daudzu gadu garumā bija lūgusi vīram šķiršanos.

Aiz perfektās ģimenes fasādes slēpjas stāsts, kā Ilmars mēģinājis vainot sievu savas slepkavības pasūtīšanā un safabricējis šīs "slepkavības pasūtījuma" pierādījumus. Galu galā pie atbildības sauca Ilmaru pašu, jo viņš gadiem ilgi bija izsekojis un izspiegojis Jeļenu, raksta "Eesti Päevaleht".

Jeļenas "grēki"

Beigu beigās bez policijas iejaukšanās neiztika, bet viss sākās 2017. gadā, kad Ilmara dēls Olari satika savu paziņu Madisu Ābnu (Madis Aabna), lai apspriestu dzīvokļa iegādi. Madiss esot pamanījis Jeļenu, kura devusies uz netālu esošo automašīnu. Gan Olari, gan Madiss redzējis, kā Jeļena iekāpusi automašīnā un tur skūpstījusies ar kādu vīrieti. Par redzēto abi ziņojuši Ilmaram Kēkam un sekojuši šai automašīnai. Drīz vien vīrieši Jeļenu pamanījuši sveša dzīvokļa logā, kur viņa bijusi puskaila nepazīstama vīrieša



Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!