Foto: DELFI

Esiet sveicināti, "Delfi TV" skatītāji, vēlētāji un arī visi pārējie! Turpinām priekšvēlēšanu raidījumu ciklu "Par ko balsot?". Priekšvēlēšanu, nepolitiķu diskusijas un deputātu kandidātu debates, sestā tematiskā diena mums šodien ir, kas veltīta tautsaimniecībai un ekonomikai. Otrais raidījums, politiķu debates, piedaloties Saeimas deputātu amatu kandidātiem no tām astoņām partijām, kuras augusta aptaujās bija starp sabiedrības viedokļiem populārākās. Astoņi dalībnieki no astoņiem politiskiem spēkiem šodien deleģēti ir sekojoši: partija "Saskaņa", Saeimas deputāts, divkārtējs jau no "Saskaņas", agrāk ilgu laiku, vēl ilgāk kā deputāts, Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas loceklis Ivars Zariņš.

Zariņš: Labvakar!

"Zaļo un Zemnieku savienības" finanšu ministre šobrīd, ekonomikas ministre iepriekš, arī iepriekš Saeimas deputāte, ārpus politikas – starptautiska ranga šahiste Dana pazīstama, Dana Reizniece-Ozola.

Reizniece-Ozola: Labdien!

KPV LV pārstāvēta ar cilvēku, kas nav bijis Saeimā, nav bijis ministrs, darbojies biznesā – Dmitrijs Lukašenoks.

Lukašenoks: Labdien!

"Nacionālā apvienība" ar parlamenta deputātu pārstāvēta ar vislielāko stāžu parlamentā, vēl kopš tiem laikiem, kad vēlēja Augstāko Padomi, pēc tam vairākās Saeimās, arī bijis ministrs Eiropas Savienības lietās, mainot arī partiju piederības starp nacionāļiem, Tautas partiju, un atkal atpakaļ – Aleksandrs Kiršteins.

Kiršteins: Labdien!

"Jaunā vienotība", pašreizējais ekonomikas ministrs, iepriekš arī Saeimas deputāts, pirms tam ilgu laiku mediju un poligrāfijas biznesos – Arvils Ašeradens.

Ašeradens: Labdien!

"Attīstībai / Par!" agrākais ekonomikas ministrs, tobrīd bezpartejisks, virzīts no Zatlera "Reformu partijas", pirms un pēc tam dažādi amati gan privātā sektorā, gan valsts pārvaldē – Daniels Pavļuts.

Pavļuts: Labdien!

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!