Foto: Caters News/Scanpix/Kadrs no video
No apaļīga 107 kilogramu smaga vectētiņa līdz 81 kilogramu staltam kungam – ar tādu rezultātu šobrīd lepojas amerikānis Kevins Madžinis. Šis vīrs 100 dienas ieturējās tikai restorānos "McDonald's" un vēlējās pierādīt, ka ir iespējams novājēt arī ar tik specifisku diētu, taču viņa arsenālā ir arī kāds triks, raksta "New York Post".

57 gadus vecā Kevina diētas piedzīvojumiem "TikTok" platformā līdzi sekoja teju 87 tūkstoši fanu, raksta "New York Post".

Pats pirmais video publicēts šā gada 21. februārī. Madžinis tobrīd svēra 107 kilogramus un viņam bija apnicis vēderiņš, kas veļas pāri biksēm. Taču viņam arī ļoti garšo Makdonalda piedāvājums. Vīrs nosprieda, ka turpinās būt lojāls un ēdīs tikai šajās ēstuvēs trīs reizes dienā, taču pierādīs, ka ar šādu dzīvesveidu ir iespējams arī novājēt. Viņa triks? Ēst jebko no Makdonalda, taču tikai pusīti no katras vienības. 1. jūnijā noslēdzoties eksperimentam, Madžinis sver 81 kilogramu.

Uzņēmīgais opis sniedzis interviju telekanālam NBC un pauž gandarījumu par paveikto, bet jo īpaši par to, ka viņam izdevies uzskatāmi pierādīt: nav svarīgi, ko tu ēd, būtiskākais ir - cik daudz tu ēd.

Šo 100 dienu laikā viņš saldināto dzērienu vietā uzņēma tikai ūdeni, pilnībā atteicās no uzkodām ēdienreižu starplaikos, kā arī nemaz nelietoja alkoholu.

Makdonaldā viņš iegriezās pāris reižu dienā, katru reizi apēdot tikai pusīti no burgera, nagetiem, frī kartupeļiem un tā tālāk. Vienmēr tikai pusīti. Atlikums veidoja nākamo ēdienreizi.

"Es ēdu maz, tāpēc vienmēr biju izsalcis. Taču ir jāpārstāj nomelnot neveselīgs ēdiens, patiesībā jākoncentrējas uz porciju lielumu. Visi veselīga ēdiena mikro un makro elementi noteikti nāk par labu smadzeņu darbībai, taču, ja runa ir par atbrīvošanos no liekā svara, vienkārši samaziniet apēstā apjomu," spriež nu jau slavenais tiktokeris.

Vīrs arīdzan stāsta, ka viņa asinsaina esot ļoti uzlabojusies – holesterīns nu ir par 65 punktiem zemāks, triglicerīdu līmenis sarucis par 205 punktiem. Iepriekš viņš bijis prediabēta stadijā.

Diētas 40. dienā Madžinim piebiedrojusies arī viņa sieva. Dāma, sekojot vīra piemēram, eksperimenta 65. dienā bija nometusi astoņus kilogramus svara.

Vai Kevina "TikTok" konts ir "McDonald's" ierosināts un viņa īpatnējā diēta apmaksāta sadarbība? To mēs nezinām. Varonis pats nevienā intervijā šādu iespējamību nav minējis ne ar pušplēstu vārdu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!