Foto: Vida Press

Pirmdien pasaulē nāca britu prinča Viljama un Kembridžas hercogienes Katrīnas trešais kopīgais bērns. Karaliskās ģimenes uzticamākie fani, nodrošinājušies ar suvenīriem un patriotisku atribūtiku, jau vairākas nedēļas pirms šī īpašā notikuma pie slimnīcas bija uzslējuši teltis, lai paši pirmie uzzinātu visus jaunumus. Viņu vidū bija arī 82 gadus vecais Terijs Hats.

Kā vēsta britu mediji, Terijs, kuram aprīļa izskaņā apritēs 83 gadi, gandrīz droši dēvējams par dedzīgāko karaļnama superfanu. Sirmais kungs bijis aculiecinieks daudziem īpašiem un svarīgiem notikumiem britu karaliskajā ģimenē. Arī Viljama un Katrīnas dēla piedzimšana šonedēļ nebija izņēmums.

Terijs pie Svētās Marijas slimnīcas, kur dzimuši visi trīs prinča un viņa laulātās draudzenes pēcnācēji, sāka dežūrēt jau 11. aprīlī, vēsta "The Mirror".

Vīrs katru dienu pacietīgi gaidīja, kad hercogienei sāksies dzemdības, un viņa uzticība atmaksājās – Terijs bija viens no pirmajiem, kurš uzzināja, ka Katrīna laidusi pasaulē dēlu.

Savu laiku viņš īsināja, pļāpājot ar vietējiem iedzīvotājiem, presi un citiem karaļnama faniem. Kad Terijs jutās noguris, viņš devās atpūsties turpat blakus slimnīcai uzceltajā teltī.

Jāatzīmē, ka Terijs par karalisko ģimeni fano tik dedzīgi, ka viņš iemantojis atpazīstamību ne tikai Lielbritānijā, bet arī citās zemēs.

Arī karaliskā ģimene novērtē Terija uzticību. Tā, piemēram, Kensingtonas pils kungam viņa 80 gadu jubilejā nosūtīja pateicības vēstuli un kūku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!