Lai gan pēc septembra vidū veiktās nopietnās operācijas ārsti mūziķim Sandim Kiopam (attēlā) lika dzīvot mierīgi līdz pat martam, Kiops nav klausījis speciālistus. Mākslinieks jau aizbraucis uz Milānu un pirmajā eiforijā meties darīt to, ko ārsti viņam īpaši aizliedza – spārdīties.

Septembra vidū Kiopam nācās pārtraukt ceļojumu uz Barselonu, lai atgrieztos Rīgā un veiktu steidzamu kājas operāciju. Pēc operācijas ārsti piekodināja mūziķi dzīvot mierīgi, iet uz ārstnieciskajām vingrošanām un līdz martam atturēties no straujām kustībām.

Kiops neklausīja - 10. novembrī viņš jau devās nākamajā trakajā ceļojumā. Šoreiz mūziķi un viņa līgavu Dainu ceļi aizveda uz Milānu. Kiops kā jau Kiops ārzemēs nespēja mierīgi baudīt kultūru.

Jau otrajā vakarā Milānā mūziķis devās izklaidēties un vakara eiforijā meta gaisā kāju kāju, lai izdarītu leģendāro Pīlādžogas spērienu. Šī nepārdomātā soļa dēļ no rīta mākslinieks modās sāpēs.

"Tas spēriens man sanāca vienkārši pieraduma pēc," DELFI Izklaidei no Milānas ziņo Kiops. Viņš atklāj, ka kāja sāp gan, taču laba ballīte pēc ilgiem laikiem esot visu sāpju vērta. Mākslinieks nedaudz sabijies par to, ka kājas sāpju dēļ atkal nāksies pārtraukt ceļojumu, taču - kas izdarīts, izdarīts. Kiops dzīvo šodienai.

"Kāja šodien ir piepampusi un sāpīga. Ceru, ka nekas slikts celim nav noticis, jo mums vēl ir tik daudz, ko te, Itālijā, darīt. Ārsti, protams, par šo joku sajūsmā nebūs, bet es bez sava Pīlādžogas spēriena esmu kā zivtiņa bez ūdens.

Grūti ir jau divus mēnešus dzīvoties un to ne reizi neuztaisīt. Nu Itālija, redz, man to atkal parāva vaļā," skaidro Kiops. Situāciju vēl vairāk saasina fakts, ka liktenīgajā vakarā Kiops, kuram ārsti bija stingri aizlieguši lietot rūgstošus grādīgos dzērienus, uz krūts paņēmis šo to stiprāku, pa virsu uzdzerot alu.

"Pārkāpu visus aizliegumus pa pilnu programmu. Bet kas izdarīts, tas izdarīts! Kiopam nekas neko nevar aizliegt," dzīvesprieku nezaudē Kiops.

DELFI Izklaide piedāvā apskatīt video, kurā redzams liktenīgais spēriena brīdis, kura dēļ Kiopa veselība atkal ir apdraudēta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!