Foto: Instagram.com/lanascolaro/

20 gadus vecā angliete Lana Skolaro (attēlā ar ieroci rokā) ir, iespējams, pati apskaustākā jauniete visā Apvienotajā Karalistē. Daiļaviņas vecāki ir neizmērojami turīgi, un meitenei ļoti patīk tērēt mammas un tēta sapelnītos miljonus. To, kā viņa šķiež naudiņu, dāma atrāda savā Instagram foto blogā.

Lanas aktivitātes sociālajos tīklos izpelnījušās lielu mediju ievērību. Viņas Instagram kontam jau ir vairāk nekā 34 tūkstoši sekotāju, un, kā vēsta britu tabloīdi, Skolaro nesen piedalījusies britu dokumentālajā seriālā Rich Kids of Instagram, kurā tiek atspoguļotas turīgu vecāku bērniņu gaitas.

Britu mediji ziņo, ka Lana mēnesī izšķiež aptuveni 20 tūkstošus eiro. Naudiņu viņa tērē, lai iegādātos modīgas zīmolu drānas un dārgas dizaineru somiņas. Tāpat pamatīgas summas tiek iztērētas ballītēs un restorānu apmeklējumos.

Savas gaitas 20 gadus vecā angliete atspoguļo sociālajos tīklos, un daudzus viņas izšķērdīgais un dižmanīgais dzīvesveids ne tikai sajūsminājis, bet arī pamatīgi satraucis. Lanai pat uzradusies skauģu armija, kas viņu publiski nopeļ un kritizē.

Kā vēsta mediji, Lanas ģimenei pieder īpašumi ne tikai Londonā, bet arī Ņujorkā, Monako un Ivisā, un turīgo vecāku atvase regulāri dodas uz šīm pilsētām iepirkšanās un ballīšu tūrēs.

Tiesa, pagaidām jaunbagātniecei nav izdevies atrast īstu darbu, tāpēc viņa tērē māmiņas un tēta sapelnītos miljonus. Ar viņas Instagram blogu iespējams iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!