Foto: Kadri no video

Jau pavisam drīz, 23. martā, "Arēnā Rīga" tiks aizvadīts cīņu šovs "LNK Fight Night 11", kura ietvaros ringā dosies populāri pašmāju boksa, kikboksa un jauktās cīņu mākslas lietpratēji, tostarp arī bijušais basketbolists Kaspars Kambala.

Radošā apvienība "EDART TV" pasākuma priekšvakarā izveidojusi cīņu šova reklāmas rullīti, kas plašākas sabiedrības novērtējumam vietnē "YouTube" sniegts 13. martā un zibenīgi izpelnījies popularitāti.

Videoklipa uzņemšanā piedalījies populārais aktieris un šovmenis Aleksandrs Radzēvičs, kurš atveidojis Misteru Samu – profesionālu linčotāju. Tāpat arī sižetā redzami Kambala un bokseris Kristaps Zutis.

Savukārt galvenā loma reklāmā uzticēta aktierim Laurim Dzelzītim – viņš atveidojis izmanīgu boksa menedžeri, kurš tiek pārmācīts un nedaudz iebiedēts.

Jau vēstīts, ka Kambalas pretinieks viņa atgriešanās boksa cīņā "Arēnā Rīga" būs baltkrievs Aļaksandrs Ņahajčuks. Savukārt Zutis mērosies spēkiem ar Jevgēniju Vidro.

Atgādinām, ka "LNK Fight Night" ir starptautiskas profesionālās cīņas pēc boksa, kikboksa un MMA noteikumiem, kurās ierasti piedalās labākie pašmāju sportisti. Biļetes uz pasākumu var iegādāties šeit.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!