Foto: F64

Pēc svētdienas, 22. februāra, vakarā Latvijas Televīzijas tiešraidē pārraidītās grupas bet bet uzstāšanās par vienu no apspriestākajiem tematiem pašmāju izklaides jomā kļuvis Guntars Račs un viņa dziedāšana fonogrammas pavadījumā.

Nācija par to sāka uzjautrināties jau šova tiešraides laikā, bet nu pie lietas ķērušies Latvijas vadošie interneta huligāni - portāls Cehs.lv. Nadzīgie asprāši steiguši radīt jaunu stulbingu - ar tēmturi ‪#DzīvāksParRaču ikviens ir aicināts dalīties ar lietām, kas ir pārliecinoši dzīvīgākas par Rača priekšnesumu Supernova finālā.

Jau vēstīts, ka šova Supernova 2015 fināla pārraides īpašie viesi bija grupa Prāta vētra, par Latvijas galveno susuriņu dēvētais dziedātājs Dons un grupa bet bet, kuras bundzinieks Račs bija nolēmis arī dziedāt.

Iespējams, viņa dziedāšana fonogrammas pavadījumā nevienu nebūtu tik ļoti satraukusi, ja vien pirms tam visa konkursa norises laikā Račs nebūtu tik dedzīgi kritizējis jaunos izpildītājus par viņu dziedāšanas iemaņām un uzsvēris, cik svarīgi ir iemācīties pārliecinoši dziedāt dzīvajā.










Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!