Foto: Privātais arhīvs
Par neparastu stāstu vēsta britu mediji – 20 gadus vecā Emma Ričardsa (attēlā) no Lesteras jau izbaudījusi 150 orgasmus, bet pats interesantākais, ka meitene joprojām ir jaunava.

Kā atzinusies pati Emma, pateicoties savam hobijam un vienlaicīgi arī darbam, viņa gūst milzu baudu. Meitene it nemaz nekautrējas stāstīt par savu profesionālo darbību - viņa testē seksa rotaļlietas.

Līdz ar to Emmai ir iespēja gūt neskaitāmus orgasmus bez partnera. "Man nav romantisku attiecību, man nav arī cilvēka, ar kuru es nodarbotos ar seksu. Tāpēc kādā dienā es nolēmu šo lietu, tā teikt, ņemt savās rokās," stāsta Emma.

Meitene šo darbību uzsākusi pagājušajā gadā, kad Valentīna dienā bija devusies uz seksa veikalu, lai nopirktu pāris kārdinošas apakšbiksītes. Tomēr no veikala viņa atgriezusies ar citu pirkumu - viņa iegādājās vibratoru.

"Veikalu vajadzībām veicot izpēti, es vienkārši visas tās mantiņas izmēģinu pati uz sevis, jo saņemu tās tādā daudzumā, kādā vien vēlos. Un teikšu godīgi: labāk es palikšu nevainīga meitene, nekā gulēšu ar kādu, kas man nebūs īpašs cilvēks," stāsta Emma.

Britu mediji aprēķinājuši, ka, pateicoties savam darbam, Emma izbauda vidēji trīs orgasmus nedēļā - tātad pēdējā gada laikā viņai bijuši aptuveni 150 orgasmi.

Par saviem pētījumiem meitene naudu nesaņem, taču ir gatava turpināt ar to nodarboties, lai viņai būtu neierobežota pieeja seksa rotaļlietām. Iztikas līdzekļus viņa iegūst pilnīgi legāli, strādājot restorānā par viesmīli.

"Kad pirmo reizi nolēmu sagādāt sev baudu šādā veidā, nezināju, ko gaidīt. Kājas man trīcēja kā Bembijam," smejas Emma, kura tagad kļuvusi par īstu nozares eksperti.

Līdz šim Emma savu darbību no vecākiem bija slēpusi, taču tagad, kad par viņu raksta ne tikai dzimtenes mediji, noslēpt šo aizraušanos vairs neizdosies. Taču meitene sola savu nodarbi nepārtraukt arī tad, kad viņai būs nopietnas attiecības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!