Lai pierādītu savu pārākumu un apkārtējo acīs izskatītos varonīgi un stilīgi, cilvēki nereti ir gatavi darīt dažādas muļķības un bīstamas lietas – pat riskēt ar savu dzīvību.

Interneta plašumos aizvadītajā nedēļā parādījies kāds baiss video, kurā jaunietis, lai izskatītos pēc "vēsā džeka", pakļauj savu dzīvību nāves briesmām.

Šis pāris sekundes garais sižets sākas ar to, ka divi puiši sēž uz sliedēm un smēķē. Viņiem strauji tuvojas vilciens - signalizēšana un taurēšana dzirdama jau pa gabalu.

Par spīti tam, jaunieši stūrgalvīgi turpina sēdēt uz sliedēm, līdz viens no viņiem pieceļas un aizskrien drošākā vietā, taču otrs mierīgi turpina smēķēt cigareti.

"Vēsais džeks" pieceļas kājās vien aptuveni 2 sekundes pirms vilciens viņam strauji panesas garām. Puisis, kūpinādams cigareti, lēni dodas savu draugu virzienā un, kā rādās, nemaz neizjūt bailes, ka gandrīz aizgājis bojā.

Kā vēsta tīmekļa vietnē Liveleak.com sniegtā informācija, šis video uzņemts Krievijā. Pāris dienu laikā tas iemantojis vairāk nekā simts tūktošus skatījumu un krietnu daudzumu komentāru, kuros lielākoties pausta nostāja, ka "puisis ar galvu nedraudzējas".


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!