Foto: Vida Press

Pērnā gada pavasarī ārvalstu mediju uzmanību piesaistīja amerikāniete Patrīcija Krentcila (attēlā), kura tika sodīta par savas mazās meitiņas vešanu uz solāriju, bet sieviete šo apsūdzību pratusi izmantot sev par labu un kopš tā laikā kļuvusi gana populāra.

45 gadus vecā Patrīcija atpazīstamību iemantojusi savas atkarības dēļ - šī sieviete kritusi par upuri pārmērīgai aizrautībai ar sevis cepināšanu solārijos, un tāpēc viņa iemantojusi iesauku Iedeguma mamma (Tan Mom).

Pēdējā gada laikā sieviete visiem spēkiem mēģinājusi noturēt sev pievērsto mediju un sabiedrības uzmanību - viņa apmeklē dažādus pasākumus, kā arī regulāri nodrošina materiālus fotogrāfiem.

Šoruden Patrīcija paziņojusi, ka vēlas līdzināties aktrisei un modelei Pamelai Andersonei. Tiesa, sieviete ir pilnīgi pārliecināta, ka viņa jau tagad izskatās gluži līdzīga slavenajai šovbiznesa zvaigznei, bet, lai šo līdzību paspilgtinātu, amerikāniete nolēmusi veikt plastiskās operācijas.

Viņa aprēķinājusi, ka tas izmaksās aptuveni 50 tūkstošus ASV dolāru, bet katrs ieguldītais cents būs tā vērts - jau tagad Patrīciju sabiedriskās vietās bieži vien mēdzot jaukt ar Andersoni, un pēc operācijām viņas kļūšot vēl līdzīgākas.

Sieviete iecerējusi palielināt krūtis un dibenu, bet ar dažādu procedūru palīdzību viņa iecerējusi atjaunot ādu arī citās ķermeņa vietās, lai piepildītu savu dzīves mērķi izskatīties pēc dievinātās Baywatch zvaigznes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!