Foto: Publicitātes foto

Valsts akciju sabiedrība "Latvijas Pasts" sociālajā tīklā "Facebook" publiskojis aicinājumu palīdzēt sameklēt kādu cilvēku, kuram nosūtīta vēstule bez adreses.

Nepilnas stundas laikā ar "Latvijas Pasta" ierakstu feisbukā dalījušies vairāk nekā četri tūkstoši cilvēku, īpaši Ogres iedzīvotāji.

Meklēts tiek adresāts vēstulei, kam uzlīmēta derīga pastmarka un 13. maijā uzspiests pasta zīmogs, taču sūtījumam nav adreses, toties ir bērna rokrakstā raksturots adresāts: Valdim Ogrē, kurš iet uz futbolu Ogrē, gaišiem matiem ar vecu onkuli.

"Piedalies kopīgā misijā atrast Valdi no Ogres lai varam nogādāt viņam paredzēto sūtījumu! Vai zini kādu gaišmatainu Valdi Ogrē, kurš kopā ar onkuli iet spēlēt futbolu? Mūsu gādīgie pasta nodaļas darbinieki ļoti vēlas šo sūtījumu nogādāt adresātam, taču adreses neesamības dēļ mums tas neizdodas, tādēļ aicinām palīdzēt! Pierādīsim interneta spēku un, ja tev ir kādi pavedieni, kā atrast Valdi, sūti mums privātu ziņu "Facebook", lai nogādātu vēstuli īstajam saņēmējam," raksta pasta konts, kam ir apmēram 40 000 sekotāju.

Uz "Delfi" jautājumu, vai akcija nav uzņēmuma popularitātes veicināšana ar izdomātu vēstuli, "Latvijas Pasta" vecākā sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Vineta Danielsone skaidro, ka vēstule ir īsta. "Mums diezgan bieži ir šāda veida vēstules bez adreses vai ar nepilnīgu vai kļūdainu adresi. Kaut gan tādas mums nebūtu jāpiegādā, parasti ārpus lielām pilsētām pastnieki cenšas atrast arī šādus adresātus. Diezgan bieži saņemam pateicības par piegādi, kad esam atraduši šos līdz galam neidentificētos saņēmējus."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!