Foto: Google Earth/Kadrs no video
Pēc ilgāka pārtraukuma kārtējo sensacionālo atklājumu izdevies veikt amatieriem-ufologiem un virtuālajiem kosmosa arheologiem, kas līdz katrai sīkākajai detaļai izpēta visus pieejamos materiālus par Marsu.

Kosmosa pētnieku apvienības "Secure Team 10" pārstāvis Tailers Glokners vietnē "YouTube" publicējis video, kurā viņš apgalvo, ka vienā no daudzajiem Marsa krāteriem saskatījis kaut ko aizdomīgu.

Atklājumu viņš veicis, izmantojot programmu "Google Earth", kurā trīs dimensijās iespējams apskatīt ne tikai Zemi, bet arī Marsu un Mēnesi. Glokners nejauši kādā sarkanās planētas krāterī pamanījis paranormālas aktivitātes.

Pietuvinot tuvāk krāteri, viņš melnajā caurumā piefiksējis četrus spožus punktiņus. Vīrietis spriedis, ka tie izvietoti ļoti pārdomāti, un, savienojot gaismas starus, var iegūt objektu, kas nedaudz atgādina lidmašīnu, citplanētiešu kuģi vai marsiešu bāzi.

Komentāru sadaļā, protams, sākusies diskusija, kurā daļa ļaudis sprieduši, ka Taileram ir spilgta fantāzija, savukārt citus vīrieša atklājums ļoti uzrunājis un pamudinājis pašiem "Google Earth" atrast krāteri, kurā, iespējams, paslēpts citplanētiešu kuģis vai bāze.

Aizdomīgā Marsa krātera koordinātes – 69.4773145959, 41.624766818.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!