Foto: PantherMedia/Scanpix
Liela daļa no šobrīd populārajām popmūzikas zvaigznēm gan koncertos, gan videoklipos fanus kārdina ar enerģisku ķermeņa kratīšanu, un tagad piemēru no šovbiznesa pārstāvjiem ņēmušas arī virkne grūtnieču, kuras nolēmušas pierādīt, ka neatpaliek no pasaules slavu iemantojušajām sievietēm.

Portāla BabyCenter.com aicinājumam dalīties ar video, kurās grūtnieces redzamas, aizrautīgi trīcinot savus augumus, atsaukušās liels skaits sieviešu, un šie video strauji guvuši popularitāti internetā, vēsta izdevums The Daily Mail.  

Kratīšanās kustībā iesaistījušās daudzas grūtnieces, kuras ir bērniņa gaidību septītajā vai pat astotajā mēnesī, bet lielie punči viņām nav bijis šķērslis demonstrēt apbrīnojami aizrautīgu dejošanu kameras priekšā.

Kā ārvalstu medijiem norādījusi kustības iniciatore Linda Mureja, šāda dejošana un pozitīvie komentāri pie internetā ievietotajiem video ir viens no veidiem, kā sievietēm bērna gaidību laikā palīdzēt nezaudēt sajūtu, ka viņas vēl aizvien ir sievišķīgas, skaistas un iekārojamas.  

"Tas, ka sieviete ir stāvoklī, nenozīmē, ka viņas dzīve ir beigusies. Tu vēl aizvien esi sieviete, pat ja gatavojies kļūt par māti. Un tu vēl aizvien vari kratīt savu dibentiņu tā, kā esi to agrāk darījusi," sievietes iedvesmojusi BabyCenter pārstāve.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!