Foto: PantherMedia/Scanpix

Par interneta sensāciju kļuvis kāds svētku laikā uzņemts video – tajā iemūžināta sirdi plosoša kāda astoņus gadus veca puisēna izjokošana, kuru realizējusi mazā zēna māte, vēsta izdevums The Daily Mail.

Paula Peipena no Dienviddakotas pieķērusi savu dēlu Kenjonu, spēlējoties ar viņas iPad, bet tā vietā, lai uz pieaugušo rotaļlietām kāro zēnu vienkārši izbārtu, sieviete nolēmusi izmantot kādu oriģinālāku pārmācīšanas metodi.

Māte savam dēlam paziņoja, ka viņš, blēņojoties ar viņas planšetdatoru, nejauši izsoļu vietnē eBay nopircis Ford Mustang automašīnu, iztērējot 50 tūkstošus ASV dolāru, un šo lielo naudas summu vairs nav iespējams atgriezt.

Iespējams, māte nebija gaidījusi, ka viņas zēns tik saasināti reaģēs uz šo paziņojumu.  Kenjonam sākās histērija - pēc tam, kad puisēns aptvēra, ko ir izdarījis, viņš izplūda asarās, paziņojot, ka viņš ir šausmīgs dēls un ka tagad ģimenei būs viss jāpārdod.

Mātes uzņemtais video globālajā tīmeklī guvis neviennozīmīgu vērtējumu - vieni uzteikuši sievieti par izdomu un oriģinālo audzināšanas veidu, bet citi šādu jociņu vērtējuši kā īpaši nežēlīgu un ļaunu, kam varēja būt arī nopietnas sekas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!