Foto: DELFI
Aizvadītās nedēļas izskaņā īpaši raiba un kolorīta kompānija bija sapulcējusies Kalnciema kvartālā – tur notika jaunā šova "Gribi kļūt slavens" līksmā atklāšanas ballīte, kurā jautrība sita augstu vilni.

Jaunā izklaides projekta pirmizrāde "YouTube" gaidāma jūlija sākumā, un šova vadītāja, populārā "jūtūbere" un sociālo tīklu zvaigzne Evelīna Pārkere dalībniekiem bija devusi uzdevumu bez naudas sarīkot neaizmirstamu ballīti un uz to ielūgt pēc iespējas vairāk pašmāju slavenību.

Kā "Delfi Izklaidei" atklāj šova producenti, dalībnieki Kalnciema kvartālā sarīkoja "Neonfestu" un bija aicinājuši slavenības uz ballīti ierasties neona krāsas apģērbā. Tas censonis, kura ielūgumam atsaucās visvairāk sabiedrībā zināmu cilvēku, saņems imunitāti.

Pirmā epizode, kas pirmizrādi piedzīvos 1. jūlijā, ir jau nofilmēta. Tajā skarbā žūrija – podkasta "Pēdējā pilīte" vadītājs un repa grupas "Singapūras satīns" pārstāvis Jānis Krīvēns, dziedātāja Olga Rajecka un Latvijā zināmākais "drag queen" Rojs Rodžers – blogeres Evelīnas Pārkeres virsvadībā atlasīs desmit spilgtākos dalībniekus ar vislielāko potenciālu patiešām kļūt slaveniem.

Dalībnieku vidū ir akrobāts, dejotāja, dzejniece-feministe, gleznotāja un pat "drag queen". Slavas kārotājiem priekšā dažādi uzdevumi, lai atklātu viņu personības, talantus un uzdrīkstēšanos. Visi kopā un katrs atsevišķi dalībnieki noskaidros, uz ko katrs no viņiem ir gatavs popularitātes dēļ.

Jau pirmais kopīgais uzdevums, kas bija uzrīkot šova atklāšanas ballīti pilnībā bez līdzekļiem, ļāva saprast, kurš kļūs par līderi, kurš pabēgs maliņā un kurš ir viskašķīgākais.

Jauno šovu veido producentu kompānija "Brīvdienas". Apvienības veidotie realitātes šovi Latvijā jau astoņus gadus ir vieni no skatītākajiem šoviem TV. Radošā grupa veidojusi tādus šovus kā "Gandrīz ideālas vakariņas", "Vakariņas četratā", "Saimnieks meklē sievu", "Gatava pārvertībām", "Kivičs. Pavisam privāti" un daudzus citus. Jauno šovu pavisam drīz varēs redzēt "YouTube" kanālā šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!