Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē uz jautru un pavasarīgu burziņu visus savus draugus, radus un atbalstītājus pulcēja šova Okartes skatuve 2 bijusī dalībniece Sandija Vīgante (attēlā pa kreisi). Klubā Just notika dziedātājas jaunākā singla un videoklipa Lai vai kas prezentācija, taču pie reizes mūziķe nolēma atzīmēt arī savu 20. dzimšanas dienu.

Savus viesus Sandija pārsteidza ar koncertu, kurā izpildīja dažādas dziesmas. Uz skatuves kopā ar Vīganti kāpa arī bijusī okartiete Sabīne Berezina un mūziķis Andris Kivičs, ar kuru Sandijai izveidojusies laba muzikāla sadarbība.

Viesu vidū bija vairāki Vīgantes draugi no Okartes skatuves šova laikiem - Raitis Beķeris, Laura Raila un Mārtiņš Jātnieks, kurš TV3 šova Saimnieks meklē sievu otrajā sezonā centīsies atrast savu saimnieci.

Viesi Sandiju sveica ar raibiem baloniem, krāšņiem ziediem un mīļiem apskāvieniem, bet vakara gaitā ļāvās jestriem dančiem un malkoja kokteiļus, baudot svaigo pavasara gaisu, jo līdz ar Sandijas svētkiem, notika arī kluba Just āra terases neoficiālā atklāšana.

Pēc ballītes jauno dziedātājas videoklipu uzslavēja arī bijušais Okartes skatuves kolēģis Oskars Deigelis, savā Twitter profilā vīterojot "Hey, @SandijaVigante ! Baigi mīlīgs un interesants Tev tas klips sanācis. :) Malacis!!".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!