Foto: DELFI

Trešdien, 29. maijā, iepirkšanās centrā Galleria Riga ar modīgu ballīti tika atklāts jauns itāļu apģērbu un aksesuāru veikals Mangano, kuru novērtēt bija ieradušies arī vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki.

Šis ir pirmais itāļu zīmola veikals Latvijā, un ekskluzīvas tiesības pārstāvēt šo brendu ir ieguvis populārais pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs un viņa bijusī draudzene, dziedātāja E.Lena jeb Jeļena Vavilova.

Starp veikaliņa atklāšanas viesiem bija dejotāja Aleksandra Kurusova ar draugu, dziedātāja Jenny May (attēlā), karstasinīgais itālis Roberto, bijusī dažādu sportistu pavadone Agate Kauliņa un citi.  

Pasākuma viesiem bija iespēja gan baudīt uzkodas un dzērienus par godu lielajam notikumam, gan kļūt par lieciniekiem Mangano kolekciju modes skatei, kurā varēja iepazīties ar aktuālākajām šīs vasaras ģērbšanās tendencēm.

Kā vēsta zīmola pārstāvji, Mangano pamudina izmainīt savus uzskatus par stilu kā tādu, kas iziet no ikdienas stila rāmjiem, ievirzot tirgū jaunu, kosmopolītu stila izjūtu, ar augstu kvalitāti un stingru raksturu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!